Η απάντηση του Αχ. Μπέου για τη χρήση του υπηρεσιακού αυτοκινήτου στην Αθήνα

Απάντηση σε δημοσιεύματα έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη. Το...


Απάντηση σε δημοσιεύματα έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη. Το δημοσίευμα του "Φιλάθλου' που αναπαράχθηκε και από τοπικά ΜΜΕ, συνοδευόταν από φωτογραφία που απεικονίζει τον κ. Μπέο με τον κ. Στεφόπουλο έξω από τα γραφεία της AEGEAN του κ. Μελισσανίδη στην Αθήνα.
Ο κ. Μπέος απαντώντας στην δημοσιογράφο είπε:
"Εγώ βρισκόμουν δύο μέρες νωρίτερα στην Αθήνα. Ο κ. Στεφόπουλος ήρθε και με βρήκε. Θέλει ως αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας να φτιάξει μία παιδική χαρά και αναζητά μία εταιρεία να κάνει χορηγία. Του συνέστησα τον κ. Μελισσανίδη και τον πήγα μέχρι εκεί. Το αυτοκίνητο για να βγει εκτός Βόλου έλαβε ειδική άδεια. Ο κ. Στεφόπουλος έχει το δικαίωμα να το χρησιμοποιεί. Ας κάνουν σωστό ρεπορτάζ. Εγώ δε μετακινούμαι με υπηρεσιακά αυτοκίνητα. Πηγαίνω στην Αθήνα με το δικό μου αυτοκίνητο. Χαίρομαι όμως που βρίσκουν μόνο κάτι τέτοια για να κάνουν κριτική στη δημοτική αρχή, διότι δεν έχουν να πουν τιποτα για το έργο που κάνουμε".

Related

Sticky 3614559148811636516

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item