Μπάμπης Τσέρτος και Ανδρέας Κατσιγιάννης στο Lab Art (βίντεο)

Νέα τραγούδια του Ανδρέα Κατσιγιάννη με τον Μπάμπη Τσέρτο. Την πόλη του Βόλου θα επισκεφτούν οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες του βολιώτι...Νέα τραγούδια του Ανδρέα Κατσιγιάννη με τον Μπάμπη Τσέρτο.
Την πόλη του Βόλου θα επισκεφτούν οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες του βολιώτικου κοινού, στις 8 Απριλίου ,ημέρα Σάββατο στην μουσική σκηνή Lab Art.
Θα παρουσιάσουν πέρα από την καινούργια τους συνεργασία ,ένα πρόγραμμα εφ’όλης της ύλης από την 30 χρονη πορεία στο τραγούδι του Μπάμπη Τσέρτου και από την σχεδόν δύο δεκαετιών πορεία του Ανδρέα Κατσιγιάννη και της Εστουδιαντίνας .
Μικρό σύνολο της Εστουδιαντίνας .
Φιλική συμμετοχή Κώστας Ζεμπίλας ,Απόστολος Μόσιος .

Ο Μπάμπης Τσέρτος, είναι ένας σπουδαίος ερμηνευτής, που διακρίνεται για το πάθος του, στο καλό τραγούδι, αυτό που υπηρετεί με αγάπη και ήθος πάνω από 30 χρόνια .
Στης καρδιάς τα πάθη, νέα τραγούδια που υπογράφει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εστουδιαντίνας και συνθέτης ,Ανδρέας Κατσιγιάννης, ο Μπάμπης Τσέρτος, ερμηνεύει 12 αυτοτελείς ιστορίες, τού πάθους,του έρωτα και της καρδιάς ,δίνοντας το στίγμα του, στην νέα σκηνή του λαϊκού τραγουδιού που πάντοτε μιλάει στις ψυχές των ακροατών -νοσταλγών του ωραίου τραγουδιού.Aπό τη σημερινή τους εμφάνιση στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον astra.


Μια μεγάλη παρέα ,από αγαπημένους φίλους-συνεργάτες στιχουργούς ,έδωσε την ρότα αυτού του ταξιδιού. Η Λίνα Δημοπούλου, ο Κώστας Καρτελιάς, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Χρήστος Παγώνης, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, αλλά και αυτοί που λείπουν από τούτο τον Κόσμο, αφήνοντάς μας ότι πολυτιμότερο ,την Ψυχή τους, ο Κωνσταντινουπολίτης Ποιητής Δημήτρης Παπακωνσταντίνου και ο Ηλίας Κατσούλης .
Στης καρδιάς τα πάθη, με οδηγό την φωνή του Μπάμπη Τσέρτου, σε μουσικές του Ανδρέα Κατσιγιάννη.

Στο τραγούδι ‘’Δεν πάει άλλο πιο κάτω’’ συμμετέχει ο Γιάννης Πάριος .

Lab art Βόλος, Πολυχώρος Τσαλαπάτα
Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 


Δείτε το βίντεο από την τηλεοπτική τους εμφάνιση στον ASTRA:Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 8208687654723540290

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item