Το TheNewspaper.gr στη γειτονιά της τραυματισμένης Βολιώτισσας (εικόνες)

"Ανησυχήσαμε πολύ. Τη βλέπουμε κάθε μέρα την κοπέλα με τον σύζυγό της και φαίνονται ένα υπέροχο ζευγάρι. Και οι δύο με τις στολές τ...


"Ανησυχήσαμε πολύ. Τη βλέπουμε κάθε μέρα την κοπέλα με τον σύζυγό της και φαίνονται ένα υπέροχο ζευγάρι. Και οι δύο με τις στολές τους, αισθανόμαστε περήφανοι που υπηρετούν την πατρίδα μας" λέει στο TheNewspaper.gr η 72χρονη κ. Βασιλική, γειτόνισα της Βίκυς Πλεξίδα, της στρατιωτικού που νοσηλεύεται τραυματισμένη στη Θεσσαλονίκη ύστερα από την πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Κοζάνης.
Το TheNewspaper.gr βρέθηκε στη γειτονιά της 26χρονης Βίκυς, στην οδό Ελλησπόντου στη Νέα Ιωνία. Οι συγκάτοικοί της στην πολυκατοικία δηλώνουν σκοκαρισμένοι από την τραγική είδηση και από την άλλη χαρούμενοι που ο δικός τους άνθρωπος επέζησε της απίστευτης τραγωδίας και σύντομα θα είναι πάλι κοντά τους.
Ο κ. Σπύρος δηλώνει: "Την περιμένουμε να την υποδεχθούμε. Είναι ηρωίδα η κοπέλα. Οι άνθρωποι στο στρατό δίνουν καθημερινά σκληρή μάχη και το κορίτσι σώθηκε από θαύμα. Την περιμένουμε για να της ευχηθούμε να είναι πάντα γερή και τυχερή"
Η Βίκυ καταγεται από τα Τρίκαλα. Το 2015 παντρέυτηκε τον αγαπημένο της Δημήτρη, στρατιωτικό στο επάγγελμα, και ζει μόνιμα στον Βόλο.Related

Sticky 6627075568589581952

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item