Η Δύναμη Βόλου χαιρετίζει την απόφαση του Περιφερειακού συμβουλίου για την ΑΓΕΤ

Χαιρετίζουμε ως  παράταξη την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας που συνεδρίασε στην πόλη μας, για την απαγόρευση της χρήσης  RD...


Χαιρετίζουμε ως  παράταξη την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας που συνεδρίασε στην πόλη μας, για την απαγόρευση της χρήσης RDF από την τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ.

Η «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» με παρεμβάσεις και επερωτήσεις έχει αναδείξει προ καιρού το θέμα  και το επαναφέρει συνεχώς,  γιατί για εμάς ως παράταξη η υγεία των συμπολιτών μας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. 

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε κατά των επενδύσεων. Τo αντίθετο μάλιστα. Αλλά επισημαίνουμε ότι η όποια επένδυση θα πρέπει να πληροί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που διασφαλίζουν απόλυτα τη δημόσια υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος. 

Αταλάντευτη είναι η θέση μας και για το θέμα του σκράπ που ταλανίζει τους κατοίκους της συνοικίας  Παλαιού Λιμεναρχείου και που θα πρέπει άμεσα η διοίκηση της ΟΛΒ ΑΕ να δώσει λύση. Σε διαφορετική περίπτωση φέρει ευθύνη για την περαιτέρω επιβάρυνση της υγείας των κατοίκων και του περιβάλλοντος στην περιοχή. 

 Σε κάθε περίπτωση για τη  «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» ζητήματα όπως η  υγεία, το περιβάλλον, η παιδεία και πολιτισμός αποτελούν πυξίδα και στόχο για τη διαμόρφωση μιας υγειούς πόλης, με παρόν αλλά και μέλλον.

Related

ΒΟΛΟΣ 7977167148920058006

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item