Γιορτή λήξης κατηχητικών της Αναλήψεως

Στον απόηχο της μεγάλης Δεσποτικής εορτής της Αναλήψεως, πραγματοποιήθηκε (28/5) η γιορτή λήξης των κατηχητικών σχολείων της ενορίας της Ανα...


Στον απόηχο της μεγάλης Δεσποτικής εορτής της Αναλήψεως, πραγματοποιήθηκε (28/5) η γιορτή λήξης των κατηχητικών σχολείων της ενορίας της Αναλήψεως του Κυρίου Βόλου. Η ημέρα ήταν αφιερωμένη στους νέους και τις νέες της ενορίας, αφού ξεκίνησε με εκκλησιασμό όλων των βαθμίδων του κατηχητικών ομάδων και παράθεση πρωινού για αυτούς και τους γονείς τους στην αίθουσα «Αρχονταρίκι» του Πνευματικού κέντρου.

Το απόγευμα, με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των κατηχητικών σχολείων στο προαύλιο του Ναού. Το πρόγραμμα περιελάβανε τμήματα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά των μικρότερων κατηχητικών βαθμίδων, απολογισμό του κατηχητικού έργου για τη φετινή χρονιά, από τον προϊστάμενο του Ναού π. Δαμασκηνό Κιαμέτη, αλλά και από τους κατηχητές της ενορίας. Στη συνέχεια, τα χορευτικά τμήματα των κατηχητικών σχολείων παρουσίασαν ένα πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα, ενώ τα παιδιά έλαβαν αναμνηστικά δώρα. Η γιορτή έληξε με πλούσιο παραδοσιακό γλέντι για όλους.

Related

ΒΟΛΟΣ 4551503786648216538

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item