Απείλησε να αυτοκτονήσει από το παράθυρο στα Δικαστήρια Βόλου

Πανικός χθες στα Δικαστήρια Βόλου. Γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, το Πρωτοδικείο αναστατωνόταν από τις φωνές 60χρονης. Η γυναίκα φώναζε ...Πανικός χθες στα Δικαστήρια Βόλου. Γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, το Πρωτοδικείο αναστατωνόταν από τις φωνές 60χρονης. Η γυναίκα φώναζε ότι «μου καταστρέφετε το παιδί». Έξω από το γραφείο Υπηρεσίας του Πρωτοδίκη, κινούνταν προς το παράθυρο και το άνοιγε λέγοντας ότι «θέλω να πέσω».
Άμεσα κλήθηκε και επενέβη ο αστυνομικός της Εισαγγελίας Βόλου. Η 60χρονη, η οποία προφανώς βρισκόταν σε κατάσταση εκτός ελέγχου, δεν σταματούσε να φωνάζει δυνατά, να διαμαρτύρεται για τον γιο της με έντονο τρόπο. Το επεισόδιο έγινε αντιληπτό σε ολόκληρα τα δικαστήρια. Υπάλληλοι έτρεξαν έξω από τα γραφεία τους να δουν τι συμβαίνει. Πολίτες που βρίσκονταν στους διαδρόμους τρόμαξαν. Οι δυνατές φωνές έφταναν μέχρι τον ισόγειο όροφο των δικαστηρίων, τα ακροατήρια, όπου συζητούνταν υποθέσεις. Ο αστυνομικός ζήτησε από τη γυναίκα να ηρεμήσει και τη συνόδευσε εκτός κτηρίου.
Το περιστατικό διαμαρτυρίας σύμφωνα με πληροφορίες αφορούσε σε ασφαλιστικά μέτρα για διατροφή, για την οποία πρόκειται σήμερα να εκδοθεί προσωρινή διαταγή. Ο γιος της 60χρονης είχε ζητήσει ακρόαση. Η πρώην σύζυγός του ζητάει αύξηση της διατροφής, επικαλούμενη προβλήματα υγείας στο ανήλικο παιδί τους. Η πεθερά της ενημερώθηκε από τον πρώην σύζυγό της για την ακρόαση που είχε και βγήκε εκτός εαυτού.

Related

Sticky 1588779005471424964

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item