Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ιδιοκτήτη καταστήματος στον Βόλο

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, υπόθεση απάτης σε βάρος 42χρονου ημεδαπού...


Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, υπόθεση απάτης σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που διαπράχθηκε την (19-01-2017) στην πόλη του Βόλου και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου ημεδαπού.

Αναλυτικότερα, ο δράστης, προσποιούμενος τον υπάλληλο εταιρείας έκδοσης προπληρωμένων καρτών, τηλεφώνησε στο κατάστημα και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του να εκδώσει από το μηχάνημα έκδοσης προπληρωμένων καρτών, δύο κάρτες των (100) ευρώ η καθεμιά, προκειμένου να διαπιστώσει τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 

Ο 42χρονος πείστηκε και προέβη στην έκδοση των καρτών, το ποσό των οποίων χρεώθηκε στον λογαριασμό του, ενώ ανέφερε στον δράστη τους αριθμούς PIN και τους σειριακούς αριθμούς, τους οποίους εκείνος τους χρησιμοποίησε, χωρίς ποτέ να καταβάλει τα χρήματα.   

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές της χώρας για άλλα παρόμοια αδικήματα.


Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Related

ΒΟΛΟΣ 1405729423683867272

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item