Δήμος Βόλου κατά Καρεκλίδη για το... αφοδευτήριο

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Βόλου απαντά σε δημοσίευμα τοπικού εντύπου του Βόλου: Μας συγκίνησε το ενδιαφέρον της οικογένειας Καρεκλίδη, της γ...


Με ανακοίνωση του ο Δήμος Βόλου απαντά σε δημοσίευμα τοπικού εντύπου του Βόλου:

Μας συγκίνησε το ενδιαφέρον της οικογένειας Καρεκλίδη, της γνωστής για την…αξιοπιστία της «Μαγνησία», για το «δημοτικό»…αφοδευτήριο στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου, πρώην Γιούσουρι, και για την τύχη της πρώην λειτουργούσας εκεί επιχείρησης.

Αφού τους προτείνουμε να συμβάλλουν, ως ευαίσθητοι και δημοκρατικοί πολίτες στην καθαριότητα, διαθέτοντας τις φυλλάδες που τυπώνουν για χρήση στο…αφοδευτήριο, να τους ενημερώσουμε ότι το κτήριο βρίσκεται στον αιγιαλό και συνεπώς για να αξιοποιηθεί χρειάζεται η άδεια της Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου (ΚΕΔ). Χωρίς αυτήν ο Δήμος, και κατ’ επέκταση η πόλη, είναι όμηροι αυτής της κατάστασης αφού είναι γνωστό ότι στα εγκαταλελειμμένα κτήρια αναπτύσσεται η παραβατικότητα και παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα.

Ως δήμος διεκδικούμε τη δυνατότητα αξιοποίησης του συγκεκριμένου χώρου, μαζί με την παραλία και το πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου από την ΚΕΔ και ευθύς ως περιέλθουν σ’ εμάς θα υπάρξει πλήρης αξιοποίησή τους και πάντως δεν θα παραμείνουν σε επίπεδο αισθητικής Καρεκλίδη, όπως σήμερα.

Επισημαίνουμε ακόμη ότι όσα ακίνητα ανήκουν στο Δήμο διατίθενται αμέσως προς αξιοποίηση προκειμένου να υπάρχουν έσοδα, που έχουν πολλαπλασιαστεί, προς όφελος της πόλης και των πολιτών. Αλλωστε και οι ίδιοι, οι «καταγγέλλοντες», μαζί με άλλους, έχουν γράψει κατά καιρούς διάφορα δύσοσμα, περισσότερο και από το…αφοδευτήριο, σχόλια, για να μας καταγγείλουν για το λόγο αυτό.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας, για τους λιγοστούς που ενδεχομένως διάβασαν τις μπουρδολογίες Καρεκλίδη.

Related

ΒΟΛΟΣ 8986724795727167866

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item