Με ψυχικές διαταραχές ο αγαπημένος μας Φώτης - Ίσως μεταφερθεί εκτόςΒόλου

Το Ίδρυμα Γηροκομείο Βόλου θα ήθελε να ενημερώσει τους συμπολίτες μας για την πορεία της υγείας του αγαπημένου σε όλους μας Φώτη Λαδόπ...


Το Ίδρυμα Γηροκομείο Βόλου θα ήθελε να ενημερώσει τους συμπολίτες μας για την πορεία της υγείας του αγαπημένου σε όλους μας Φώτη Λαδόπουλου. 
Ο Φώτης φιλοξενείται στη Μονάδα Χρονίων Παθήσεων του Γηροκομείου από τις 21/04/17 έπειτα από το εξιτήριο που πήρε από το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη.
Έως σήμερα η γενική κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί σημαντικά έπειτα κι από τη φροντίδα των γιατρών και του προσωπικού του Ιδρύματος. Δυστυχώς όμως από το εγκεφαλικό επεισόδιο, η ψυχική του υγεία έχει κλονιστεί,σύμφωνα με τις γνωματεύσεις των ψυχιάτρων του Α.Γ.Νοσοκομείου Βόλου, με αποτέλεσμα να χρήζει φροντίδας διαφορετικής φύσεως από αυτή που δύναται  το Γηροκομείο Βόλου να παρέχει. 
Μετά από αυτή την ψυχιατρική γνωμάτευση του Νοσοκομείου, ο Φώτης θα έπρεπε να οδηγηθεί σε αντίστοιχη Δομή εκτός Βόλου, μιας και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε τοπική Δομή. Επειδή μέριμνα μας είναι ο Φώτης να μην απομακρυνθεί από τον τόπο του, το Δ.Σ.  του Γηροκομείου αποφάσισε να συνεχίσει να τον φιλοξενεί  μέχρι  να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση  και  να μεταφερθεί στο καταλληλότερο περιβάλλον  για τον ίδιο εντός Νομού , ώστε  να  διασφαλιστεί  έτσι με τον ιδανικότερο  τρόπο η ψυχική του υγεία.
Καθημερινά πολλοί φίλοι έρχονται να τον επισκεφτούν ανταλάσσοντας ευχές και μέριμνα μας είναι να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η δυνατότητα , γεγονός που του δίνει δύναμη και χαρά.  

Related

Sticky 6219381773226589591

Δημοσίευση σχολίου

  1. Πολύ ασχολούμαστε με τα παράσιτα της κοινωνίας. Μια ευθανασία θα μας λύτρωνε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item