Παλιό πολεμικό υλικό σε σπίτι ηλικιωμένου στο Βόλο

Αμυντικές χειροβομβίδες, τουφέκι και φυσίγγια συγκαταλέγονται στο πολεμικό υλικό που εντοπίστηκε σήμερα από το στρατό σε σπίτι Βολιώτη ...


Αμυντικές χειροβομβίδες, τουφέκι και φυσίγγια συγκαταλέγονται στο πολεμικό υλικό που εντοπίστηκε σήμερα από το στρατό σε σπίτι Βολιώτη στην οδό Ανάφης στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο σπίτι έμενε ένα ηλικιωμένος  ο οποίος λίγο πριν πεθάνει (εδώ και πέντε χρόνια) ενημέρωσε το γιο του που μένει στην Αθήνα ότι στο σπίτι υπήρχε πολεμικό υλικό από παλιές εποχές. Ο γιος του ζήτησε εγγράφως από το Στρατό να γίνει έρευνα στο σπίτι για να διαπιστωθεί αν όντως έλεγε αλήθεια ο πατέρα τους.
Σήμερα ο πρωί στελέχη του στρατού ερεύνησαν το σπίτι με μεγάλη προσοχή και εντόπισαν μεταξύ άλλων,  τρεις αμυντικές χειροβομβίδες κι ένα πολεμικό τυφέκιο με φισίγγια. Το υλικό αυτό χρονολογείται κοντά στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ίσως και παλιότερα. Το υλικό το πήρε ο Στρατός, ενώ η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας συμμετείχε στο πλαίσιο λήψης πολιτικών μέτρων.

Related

Sticky 3217906945022310123

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item