Π. Ηλιόπουλος: «Χωρίς ιατρούς και υγειονομική κάλυψη Αλόννησος και Σκόπελος»

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα σε διάστημα ενός έτους  ο Νομός Μαγνησίας δεν κατατάσσεται στις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως άγονες γραμ...


Για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα σε διάστημα ενός έτους ο Νομός Μαγνησίας δεν κατατάσσεται στις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως άγονες γραμμές και ως φυσικό επακόλουθο δεν αποτελεί επιλογή διορισμού για τους ιατρούς, λόγω ελλείψεως οικονομικών κινήτρων.     Ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος κατέθεσε ερώτηση στο υπουργείο Υγείας καθώς βρισκόμαστε στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, και δύο από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς των νήσων του Αιγαίου, η Αλόννησος και η Σκόπελος αντιμετωπίζουν τεράστια θέματα στην κάλυψη των ιατρικών αναγκών των πολιτών. Συγκεκριμένα η Αλόννησος είναι «γυμνή» υγειονομικά και το Κέντρο Υγείας της Σκοπέλου δεν έχει μόνιμο ιατρικό προσωπικό.
        Είναι απορίας άξιον πώς εν μέσω οικονομικής κρίσεως η Μνημονιακή Κυβέρνηση Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Ε.-Α.Ν.Ε.Λ. όχι μόνο δεν παρέχει οικονομικά  κίνητρα στους ιατρούς της χώρας για να διοριστούν στις Νήσους του Νομού Μαγνησίας , αλλά επιλέγει για δεύτερη συνεχόμενη φορά την ίδια χρονιά να τις αφήσει χωρίς ιατρική κάλυψη , παρόλη την μεγάλη προσέλευση Τουριστών.
 
Ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής ζητά από το υπουργείο Υγείας να εντάξει άμεσα τον Νομό Μαγνησίας στις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως άγονες, για να θεσμοθετηθούν οικονομικά κίνητρα για την πρόσληψη αγροτικών ιατρών κυρίως στις Νήσους που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα σε θέματα υγειονομικής καλύψεως.

Related

ΒΟΥΛΗ 1294540494966679775

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item