Κοκκίνης: Ένας ευπατρίδης της πολιτικής έφυγε...

Ο πολιτευτής της ΝΔ στη Μαγνησία Σάκης Κοκκίνης έκανε την παρακάτω δήλωση με αφορμή τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: Σήμερα, ...


Ο πολιτευτής της ΝΔ στη Μαγνησία Σάκης Κοκκίνης έκανε την παρακάτω δήλωση με αφορμή τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη:

Σήμερα, η Ελλάδα αποχαιρετά έναν μεγάλο πολιτικό άνδρα. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποτέλεσε αναμφισβήτητα μία εμβληματική μορφή για την πολιτική σκηνή της χώρας. 
Το ήθος του, η αγωνιστικότητά του, η συνέπεια λόγων και έργων, αλλά και η πατριωτική του δράση ήταν αρετές που τον συνόδευαν μέχρι το τέλος. 
Αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις για μία υπερήφανη Ελλάδα, και δίδαξε εμάς τους νεότερους, τον τρόπο για να συνεχίσουμε το όραμά του.
Με τον πολιτικό του ρεαλισμό, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπηρέτησε κυρίως την αλήθεια. Μία αλήθεια άλλοτε δυσάρεστη στα αυτιά του εκλογικού σώματος, όμως το ηθικό του δεν κάμφθηκε ποτέ. 
Αφήνει πίσω του, μία Ελλάδα φτωχότερη. Το πνεύμα του, η δημοκρατική του συνείδηση και η αφοσίωσή του στις αρχές και τις αξίες της πατρίδας μας θα μείνουν αλησμόνητα. 
Ένας ευπατρίδης της πολιτικής έφυγε, αφήνοντας μας όμως κληρονομιά τις ιδέες και τα ιδανικά του. Αυτά για τα οποία πάλεψε 58 χρόνια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά και από κάθε μετερίζι. 
Εκφράζω την οδύνη μου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 

Related

ΒΟΛΟΣ 2814789756698566909

Δημοσίευση σχολίου

  1. Κρίμα πώς ανέχεται ο Βόλος αυτό το πουλημένο βοθροκάναλο της προδοσίας και διαπλοκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item