Ιωνικοί Αγώνες Κολύμβησης στο Βόλο

Ο Όμιλος Ερασιτεχνών Αλιέων & Ναυτικών Αθλημάτων Βόλου (Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακές Ενό...


Ο Όμιλος Ερασιτεχνών Αλιέων & Ναυτικών Αθλημάτων Βόλου (Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας & Σποράδων διοργανώνουν τους  ΚΑ΄(21ους) Ιωνικούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή 27 & 28 Μαΐου 2017 στο κολυμβητήριο Βόλου.
Οι Ιωνικοί Αγώνες Κολύμβησης διοργανώνονται για 21η συνεχή χρονιά, γίνονται υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και είναι αγώνες Πανελλήνιοι Προαγωνιστικών κατηγοριών για παιδιά ηλικίας από 9-12 ετών. Οι επιδόσεις που επιτυγχάνονται στους αγώνες αυτούς προσμετρούνται ως επίσημες στην επετηρίδα της ομοσπονδίας.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στα 21 χρόνια της διοργάνωσης έχουν συμμετάσχει τουλάχιστον μια φορά 125 σωματεία και περίπου 10.100 αθλητές που – συνοδευόμενοι από γονείς και παράγοντες – φέρνουν τον Βόλο στο επίκεντρο της κολύμβησης στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου. Μεγάλοι αθλητές, που στην συνέχεια στελέχωσαν την εθνική ομάδα έχουν συμμετάσχει στην διοργάνωση, ενώ οι επιδόσεις που σημειώνονται είναι πάντα στην κορυφή  των πανελλαδικών επιδόσεων.
Σύμφωνα με δηλώσεις της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη «Τα οφέλη για την πόλη του Βόλου θα είναι πολλαπλά από τουριστική και οικονομική άποψη. Στην περσινή διοργάνωση έλαβαν μέρος 600 αθλητές από 32 σωματεία από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι μαζί με τους συνοδούς και τους προπονητές ξεπέρασαν τα 2.000 άτομα, ενώ σημειώθηκαν 9 ρεκόρ αγώνων.
Στόχος του Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων & Ναυτικών Αθλημάτων Βόλου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, είναι η συνέχιση της άριστης διοργάνωσης, η προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού μικρών αθλητών από όλη την Ελλάδα που – όπως πάντα – θα κάνουν τους 21ουςΙωνικούς Αγώνες γιορτή του καλοκαιριού, της νεολαίας, γιορτή της προσπάθειας, της άμιλλας και του καθαρού αθλητισμού».

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 5832961009665095316

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item