Ευρωπαίοι ταξιδιωτικοί bloggers στη Σκιάθο

Σημαντικές bloggers φιλοξένησαν ο Δήμος Σκιάθου και η Ένωση Ξενοδόχων το προηγούμενο διάστημα.  Στο πλαίσιο του στοχευμένου δημοσιογραφ...


Σημαντικές bloggers φιλοξένησαν ο Δήμος Σκιάθου και η Ένωση Ξενοδόχων το προηγούμενο διάστημα. Στο πλαίσιο του στοχευμένου δημοσιογραφικού ταξιδιού  που οργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Κάτων Χωρών για την ανάδειξη των περιοχών της Σκιάθου  του Βόλου και του Πηλίου, οι κυρίες Ianna Niemeijer και  Kelly Johanna Camffermann, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το νησί του Παπαδιαμάντη την περίοδο 19-20/5 και 25/5-26/5, να δοκιμάσουν την τοπική γαστρονομία και να απολαύσουν τις  ποιοτικές υπηρεσίες του τόπου.
Τη φιλοξενία, που επιλήφθηκε προσωπικά ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Παναγιώτης Διολέττας και η Γ. Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων κα Ερουλία Διολέττα, αναμένεται να επιφέρει δημοσιότητα και προβολή για τη Σκιάθο, από τα δημοφιλή blogs  www.goodfoodlove.com με 45.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα και www.beginspiration.nl  με 30.000 μοναδικούς  επισκέπτες ανά μήνα καθώς και από την ηλεκτρονική  πλατφόρμα του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών, σχετικά με την προβολή της Ελλάδας.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2087749926559487027

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item