Εξιχνιάστηκε υπόθεση εξαπάτησης 19χρονου Βολιώτη μέσω αγγελίας

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η υπόθεση εξαπάτησης ενός 19χρονου Βολιώτη, ο οποίος κατέβαλε ποσό 1.100 ευρώ σε δύ...


Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η υπόθεση εξαπάτησης ενός 19χρονου Βολιώτη, ο οποίος κατέβαλε ποσό 1.100 ευρώ σε δύο άγνωστα του άτομα, από την Αχαΐα, για αγορά μοτοσικλέτας (Yamaha Crypton 125 cc) που είχαν βάλει σε αγγελία ιστοσελίδας.
Ύστερα από τετράμηνη έρευνα προέκυψε ότι δράστες είναι δύο Έλληνες, από την Αχαΐα ηλικίας, 28 και 37 χρονών. Ο 19χρονος ενδιαφερόμενος, μίλησε τηλεφωνικά μαζί τους και κατέθεσε, σε πρώτη φάση, ποσό 500 € σε τραπεζικό λογαριασμό του 28χρονου.
Στη συνέχεια και με την πρόφαση ότι ο 28χρονος είχε αγοράσει ένα όχημα από τον 37χρονο και του χρωστούσε χρήματα, ο πρώτος έπεισε τον ενδιαφερόμενο αγοραστή να καταθέσει το υπόλοιπο ποσό των 600 € στο όνομα του δεύτερου δράστη.
Αν και ο νεαρός πλήρωσε το ποσό για την αγορά της μεταχειρισμένης μοτοσικλέτας, δεν είδε ποτέ το όχημα που αγόρασε, με αποτέλεσμα να κάνει καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, για απάτη, τον Φεβρουάριο του 2017.
Εναντίον των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία, που θα σταλεί στην Εισαγγελία Βόλου.

Related

Sticky 2100552386575338412

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item