Τελετή λήξης της προπονητικής περιόδου 2016-2017

Τελετή λήξης της προπονητικής περιόδου 2016-2017 στο πλαίσιο του Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο από το Σωματείο ...


Τελετή λήξης της προπονητικής περιόδου 2016-2017 στο πλαίσιο του Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο από το Σωματείο Basketball Club Βόλος και στην οποία συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας Βόλου.

Το τουρνουά καλαθοσφαίρισης διήρκησε περίπου έναν (1) μήνα και στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι αθλητές της ομάδας του σωματείου Μπάσκετμπολ Κλάμπ Βόλος αλλά και οποιοδήποτε άλλο παιδί της πόλης του Βόλου θέλησε να προσέλθει για να  παίξει και να μυηθεί στα μυστικά του συναρπαστικού αυτού αθλήματος. 

Στην τελετή λήξης, όπως και σε προηγούμενες χρονιές προσκαλούνται διακεκριμένοι μπασκετμπολίστες και προπονητές (όπως ο Ροδόπουλος Θ., ο Γκούμας Β., ο Κεραμεύς Ν., ο Κώστας Παπανικολάου κ.α), οι οποίοι μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους με τους συμμετέχοντες μικρούς παίκτες. Η τελετή θα αρχίσει με αγώνες επίδειξης όλων των παιδιών που θα συμμετέχουν, θα συνεχιστεί με ομιλίες των διάσημων καλεσμένων παικτών ή προπονητών και θα λήξει με τις απονομές σε όλους τους συμμετέχοντες.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων στηρίζουμε αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας, στηρίζουμε ανθρώπους και συλλόγους που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Ενισχύουμε τις προσπάθειές τους που μέσα από αυτές πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, προσελκύουν επισκέπτες, με αποτέλεσμα η περιοχή μας να αποκομίζει πολλαπλά οφέλη σε τουριστικό και οικονομικό επίπεδο».

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 6193763337985726386

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item