3ο Καλοκαιρινό Camp μεταβατικής προπονητικής περιόδου από τον Αιολικό Βόλου

"Από 3 Ιουλίου αρχίζει το 3ο καλοκαιρινό camp μεταβατικής προπονητικής  περιόδου, για τους αθλητές του Αιολικού Βόλου αλλά και γι...


"Από 3 Ιουλίου αρχίζει το 3ο καλοκαιρινό camp μεταβατικής προπονητικής  περιόδου, για τους αθλητές του Αιολικού Βόλου αλλά και για αθλητές άλλων ομάδων της ευρύτερης περιοχής του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου και τελειώνει στις 24 Ιουλίου", σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

"Θεωρήσαμε ότι ένα camp ημερών ή και εβδομάδας δεν θα είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους αθλητές. Η  μεταβατική προπονητική περίοδος έχει ως σκοπό τη συνέχεια της προπονητικής κατάστασης των αθλητών, την επιπλέον ανάπτυξη των σωματικών δεξιοτήτων, το επίπεδο των οποίων σε κάποια σημεία αποδείχθηκε χαμηλό κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, την καλύτερη αφομοίωση και τελειοποίηση της τεχνικής των βασικών.
unnamed11.jpg

Επιπροσθέτως θα μετρηθούν οι ικανότητες επιτυχίας των παικτών στα τεστ που θα πραγματοποιηθούν.

Εκτός από μπάσκετ οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να επιδοθούν και σε άλλες δραστηριότητες, όπως στο στίβο, στο ποδήλατο, στην κολύμβηση, στο aerobic, pilates (κορίτσια), στην επανορθωτική γυμναστική αλλά και στη συμμετοχή τους σε διαλέξεις που αφορούν τη διατροφή τους.

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 4781682385769797486

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item