Ο Δήμος Βόλου στέλνει τη Στάχτου στα... Δικαστήρια

Υστερα από την καταγγελτική ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, ο Δήμος Βόλου σηκώνει το γάντι και απαντά στην Θάλεια Στά...

Υστερα από την καταγγελτική ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, ο Δήμος Βόλου σηκώνει το γάντι και απαντά στην Θάλεια Στάχτου δηλώνοντας οτι θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη για τις δηλώσεις της. Συγκεκριμένα αναφέρει: 
Ασφαλώς κάθε προσπάθεια διαλόγου με την συνδικαλιστική ηγεσία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, μετά και το περιεχόμενο της χθεσινής της ανακοίνωσης, είναι αδύνατη. Άλλωστε η πολιτική σοβαρότητα και η συνέπεια δεν είναι κάτι που τους χαρακτηρίζει, ιδιαίτερα την πρόεδρο τους, που ως υποψήφια βουλευτής του «Ποταμιού» προφανώς στηρίζει τη θέση του κόμματος για απόλυση των συμβασιούχων και ως συνδικαλίστρια υποστηρίζει ακριβώς τα αντίθετα, κατηγορώντας μάλιστα εμάς!
Σε κάθε περίπτωση θα κληθεί να αποδείξει, ενώπιον της Δικαιοσύνης, τα περί μαφιόζικων πρακτικών και μηχανισμών, τα περί εκβιασμών και τρομοκρατίας και των άλλων αθλιοτήτων που εκτοξεύει εναντίον μας και ας αρχίσει από τώρα τις ικεσίες και τις εκκλήσεις περί συμπαράστασης. Άλλωστε την τακτική της κλάψας την γνωρίζει καλά…

ΥΓ. Καλό θα ήταν να εξηγήσει, λέγοντας επιτέλους την αλήθεια, γιατί οι εργαζόμενοι δεν ακολουθούν την ίδια και τους άλλους συνδικαλιστές στις ατελέσφορες και προσχηματικές κινητοποιήσεις τους. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.
Η Δημοτική Αρχή ασχολείται αποκλειστικά με τα προβλήματα της πόλης δίνοντας λύσεις και όλοι θα πρέπει, ανεξαρτήτως κινήτρων και προθέσεων, να συνειδητοποιήσουν πως ούτε εκβιάζει, πολλώ δε μάλλον ούτε εκβιάζεται. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Related

Sticky 6051341456577426531

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item