Τα Μονοπάτια της παραδοσης στη Νέα Ιωνία

Στις 4 Ιουλίου 2017 στο Ανοιχτό Θέατρο Ν. Ιωνίας   στις 9:30 μ.μ.   θα   πραγματοποιηθεί συναυλία της «ΙΩΝΙΑΣ» με τίτλο: « ΣΤΑ   ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ  ...


Στις 4 Ιουλίου 2017 στο Ανοιχτό Θέατρο Ν. Ιωνίας στις 9:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία της «ΙΩΝΙΑΣ» με τίτλο:

«ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ» 

Πρόκειται για ένα μουσικό οδοιπορικό της παραδοσιακής μας μουσικής από τη Θράκη ως την Κύπρο και από τη Μικρά Ασία ως τα Επτάνησα. 

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Μπάμπης Τσέρτος, η ΝάντιαΚαραγιάννη, και ο Βασίλης Αγροκώστας οι ερμηνευτές αυτής της βραδιάς. Φιλική συμμετοχή ο Νίκος Καραγιάννης. 

Την παράσταση θα πλαισιώσουν χορευτικές ομάδες του συλλόγου Ε.Δ.Ρ.Α.Μ.Ε - Χοροστέκι. Δάσκαλοι: ΛίλιαΤσιπτσέ , Νίκος Μούτσελος . Η συναυλία αυτή αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης παράστασης που δόθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 23 Φεβρουαρίου 2017 και ο κύκλος αυτού του μεγάλου επιτεύγματος θα κλείσει στις 13 Νοεμβρίου στο Μέγαρο ΜουσικήςΘεσσαλονίκης. 

Η «Ιωνία» είναι ένα σύνολο από 16μελή ορχήστρα αποτελούμενη από καθηγητές μουσικής, από 160μελή χορωδία αποτελούμενη από παιδιά ηλικίας 4 – 18χρόνων και από 40μελή χορωδία ενηλίκων. 

Η αγάπη των καθηγητών στα παιδιά, ο ζήλος να μεταλαμπαδεύσουν σ΄ αυτά την αγάπη για τη μουσική μας παράδοση, τα γεμάτα ενθουσιασμό και θέληση παιδιά - μέλη της «Ιωνίας», καθώς και η αμέριστη στήριξη των γονέων τους, αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας αυτού του μικρού θαύματος που επιτελείται στην πόλη μας. 

 

Διδασκαλία - Διεύθυνση Χορωδίας : ΚορνηλίαΦραγκογιάννη Καλλιτεχνική Διεύθυνση : ΝεκτάριοςΔεμελής  

Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 8166270475381299336

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item