Κολυνδρίνη εναντίον Θεοδώρου: Ντροπή για τον Βόλο...

Νέο επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ της Δωροθέας Κολυνδρίνη και του δημοσιογράφου Μάκη Θεοδώρου. Εδώ και 2 χρόνια ο δημοσιογράφος του Ρά...


Νέο επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ της Δωροθέας Κολυνδρίνη και του δημοσιογράφου Μάκη Θεοδώρου.
Εδώ και 2 χρόνια ο δημοσιογράφος του Ράδιο ΒΕΡΑ μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής ασκεί έντονη κριτική στην Περιφέρεια και συγκεκριμένα στην Δωροθέα Κολυνδρίνη και στον Κώστα Αγοραστό. 
Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε σήμερα "φωτογραφίζοντας" τον κ. Θεοδώρου, αποφεύγοντας ωστόσο να τον κατονομάσει:

"Πόσο μεγάλο κρίμα ένας "δημοσιογράφος" να αναλώνει δεκάδες πρωινές εκπομπές και ώρες, χρόνια τώρα, αρχής γενομέμης απο την προεκλογική περίοδο (?) με το να εκτίθεται,διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, καταδεικνύοντας τις ρουσφερτολογικές του αξιώσεις και την απόλυτη διαπλοκή, αλλά κυρίως με εμμονικές συμπεριφορές που χρήζουν ψυχιατρικής παρέμβασης! Είναι η πρώτη φορά (σας το ορκίζομαι) που έτυχε να τον ακούσω, ως αυτήκοος, για 11 λεπτά...Ντροπή για μια πόλη σαν το Βόλο να υπηρετείται από ιδιοτελείς και ποδηγετούμενους! Άλλο να στο λένε και να γελάς με την κατάντια και άλλο να τ ακούς..ιλαροτραγικό!!!! Πάντως τον ευχαριστώ που έχω γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του!!!! Φίλε μου, σήμερα έγινε τσουνάμι 23 εκατοστών στον Κάλαμο.... νομίζω οφείλεις να με καταγγείλεις, μ αυτά και με τάλλα σου διαφεύγουν τα σοβαρά!!!"

Related

Sticky 4150782158175305384

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item