Παρουσίαση βιβλίου του π. Θεοδώρου Μπατάκα – Συναυλία Μουσικού Σχολείου Βόλου

Οι εκδηλώσεις της 3^ης Ημέρας της φετινής Ναυτικής Εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελέν...


Οι εκδηλώσεις της 3^ης Ημέρας της φετινής Ναυτικής Εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης  Βόλου, την Τετάρτη 21/6/2017, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Στις 8μ.μ. θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο του Πρωτ. Θεοδώρου Μπατάκα, Εφημερίου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου και Προέδρου του Σ.Σ.Κ. Βόλου «Ο Εσταυρωμένος», με τίτλο «Λόγια της στεριάς και της θάλασσας». Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κ. Μάγος, ενώ θα παρουσιαστούν δραματοποιημένα κείμενα από μαθητές του Γ΄ Γυμνασίου Βόλου. Την παρουσίαση συνδιοργανώνουν οι Δ/νσεις Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Στις 9μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Χορωδίας Ελληνικής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Βόλου, με τίτλο «Με την Ελλάδα καραβοκύρη». Υπεύθυνες διδασκαλίας είναι οι κ.κ. Κερασία Σιάρα και Ιωάννα Χατζάκη, ενώ στα όργανα θα συνοδεύουν οι καθηγητές Βασίλειος Αγροκώστας στη Λύρα, Δέσποινα Λουκίδου στο Τσέλο και Πέπο Σάλμ στο Φλάουτο.

Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2819101139643163691

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item