Διάπλους Κηθύρων - Αντικηθύρων από τον Βολιώτη Σωτήρη Πάστρα

Σε 11 ώρες και 31 λεπτά ολοκληρώθηκε ο διάπλους των Κυθήρων - Αντικυθήρων από την ομάδα του Βολιώτη πρωταθλητή κολύμβησης Σωτήρη Πάστρα.  Το...


Σε 11 ώρες και 31 λεπτά ολοκληρώθηκε ο διάπλους των Κυθήρων - Αντικυθήρων από την ομάδα του Βολιώτη πρωταθλητή κολύμβησης Σωτήρη Πάστρα. 
Τον Αύγουστο 2016 ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που διέσχισε τη Μάγχη! Όραμα τους να στηρίξουν την ΕΛΕΠΑΠ! Και το καταφέρανε με την βοήθεια όλων. Στις 4 Ιουνίου 2017 επιχείρησαν και έφεραν εις πέρας με επιτυχια  μια παγκόσμια πρωτιά: να διασχίσουν το πέρασμα Κηθυρων-Αντικηθύρων: ελληνικά νερα αλλά άγνωστα ( κολυμβητικώς) νερά! "Όραμα δικό μας και του Charity4u να στηρίξουμε τέσσερα νέα παιδιά με παγκόσμιες διακρίσεις στον αθλητισμό να στοχεύσουν το Τοκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020! Θέλουμε την βοήθεια σας! 
Στηρίξτε το charity4u και τους Νίκo Παπαγγελή (ποδηλασία αμεα), Κατερίνα Δίβαρη ( ιστιοπλοία) Μάριο Γράψα και Κωνσταντίνο Γράψα ( ενόργανη γυμναστική) να φτάσουν στους Ολυμπιακούς του Τόκιο!" αναφέρει μιλώντας στο ΤΝ ο Σωτήρης Πάστρας!

Related

ΒΟΛΟΣ 6179407438747018854

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item