Ποδηλάτης έπεσε σε γκρεμό στα Χάνια Πηλίου

Σε γκρεμό ύψους 15 μέτρων έπεσε ένας 47χρονος ποδηλάτης, ενώ κατέβαινε από τα Χάνια μαζί με άλλους ποδηλάτες φίλους του. Το ατ...


Σε γκρεμό ύψους 15 μέτρων έπεσε ένας 47χρονος ποδηλάτης, ενώ κατέβαινε από τα Χάνια μαζί με άλλους ποδηλάτες φίλους του.
Το ατύχημα συνέβη σήμερα το μεσημέρι, σε μονοπάτι, μεταξύ παλαιών Χανίων και Αλυκόπετρας, όταν ο 47χρονος, κάποια στιγμή γλίστρησε κι έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο σημείο μετέβησαν τρία οχήματά της, με οκτώ άτομα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 
Για την ανάσυρση του ποδηλάτη στήθηκε επιχείρηση, ενώ για να τον παραλάβει το ασθενοφόρο, χρειάστηκε οι διασώστες να τον μεταφέρουν αρχικά με τα πόδια για πάνω από 300 μ. και στη συνέχεια, ιδιωτικό όχημα τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο ασθενοφόρο. Ο 47χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος. 
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με την ERT φέρει εκδορές και αμυχές από την πτώση, αλλά η υγεία του δεν κινδυνεύει.

Related

Sticky 4582826254983659050

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item