Τουρνουά ποδοσφαίρου στα Λεχωνια

Το 2 ο  Πανελλήνιο  Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρ ου που συνδιοργανώνουν η Ένωση Λεχωνίων «ΝΗΛΕΑΣ», η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενό...


Το 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που συνδιοργανώνουν η Ένωση Λεχωνίων «ΝΗΛΕΑΣ», η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων και η ΕΠΣ Μαγνησίας, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Κάτω Λεχωνίων, γήπεδο που παραχωρεί ο Δήμος Βόλου, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017. Μια ποδοσφαιρική πανδαισία από αγόρια και κορίτσια ακαδημιών από όλη τη Θεσσαλία, τη Λαμία και την Κατερίνη.

 

Για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός που στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη, τον πρόεδρο και τον προπονητή της Ένωσης «ΝΗΛΕΑΣ» κ.κ. Σαμαρά καιΓιαννούτσο.

 

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη ανέφερε: «Έχουμε τη χαρά να υποδεχόμαστε στο Νομό της Μαγνησίας και στο γήπεδο των Λεχωνίων 800 παιδιά ηλικίας από 6 έως 14 ετών, 25 ομάδες και 50 τμήματα. Νομίζω ότι τέτοιες δράσεις πέρα από τη σημειολογική τους αξία και σημασία, την προαγωγή του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και της γαλούχησης των παιδιώνσε ένα υγιή και δυναμικό τρόπο ζωής, αποτελούν πόλο έλξης. Θα γίνει ένα αξιοθαύμαστο ποδοσφαιρικό θέαμα και η περιοχή θα καρπωθεί όλα τα οφέλη από την φιλοξενία όλων αυτών των παιδιών και των συνοδών τους Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές και όσους συνέδραμαν είτε εθελοντικά, είτε εν τοις πράγμασι με τον τρόπο που μπορούσε ο καθένας για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων».

 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Λεχωνίων «ΝΗΛΕΑΣ» κ. Σαμαράς τόνισε «Αρχικά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό και την κ. Αντιπεριφερειάρχη για τη βοήθεια που μας προσέφερε, όπως επίσης και όλους όσοι μας βοήθησαν εθελοντικά για να πραγματοποιηθεί αυτό το τουρνουά, στο οποίο οι ομάδες δεν πληρώνουν για τη συμμετοχή τους. Θα φιλοξενήσουμε 800 παιδιά και ελπίζουμε ότι και φέτος το Τουρνουά Ποδοσφαίρου θα στεφθεί με επιτυχία».

 

Τέλος ο προπονητής της Ένωσης Λεχωνίων και υπεύθυνος της ακαδημίας κ. Γιαννούτσος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Αντιπεριφερειάρχηκ. Κολυνδρίνη, αλλά και όσους συνέδραμαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το τουρνουά και υπογράμμισε ότι πέρυσι συμμετείχαν μόνο Θεσσαλικές ομάδες, ενώ φέτος θα συμμετέχουν ομάδες και από άλλες περιοχές εκτός Θεσσαλίας, ευελπιστώντας ότι κάθε χρόνο θα συμμετέχουν ακαδημίες από περισσότερες πόλεις της Ελλάδας. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή πρωί-απόγευμα, με τους ομίλους να έχουν από 4 ομάδες, ενώ θα υπάρχει και ένας όμιλος που θα απαρτίζεται από 4 γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου».

 

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3236976745714707613

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item