Εργατικό Κέντρο Βόλου: Εμπαίζουν τους συμβασιούχους

Για εμπαιγμό των συμβασιούχων στους ΟΤΑ κάνει λόγο σε ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Βόλου. Συγκεκριμένα αναφέρει:    Η βασική και αναλλο...


Για εμπαιγμό των συμβασιούχων στους ΟΤΑ κάνει λόγο σε ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Βόλου.
Συγκεκριμένα αναφέρει:

  Η βασική και αναλλοίωτη θέση του Συνδικαλιστικού Κινήματος για κατάργηση όλων των ελαστικών σχέσεων εργασίας και για νομική θωράκιση της πλήρους και σταθερής εργασίας, στην περίπτωση των επί σειρά ετών εμπαιζόμενων και ταλαιπωρούμενων εργαζόμενων συμβασιούχων στους ΟΤΑ, αποδεικνύεται απολύτως δικαιολογημένη και ορθή.

 Η «ευαίσθητη» και «δακρύρροη» συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και όσοι πριν απ’ αυτήν, είχαν επενδύσει πολιτικώς, εμπαίζοντας και κρατώντας «ομήρους» τους συναδέλφους συμβασιούχους, βρίσκονται, τώρα, απέναντι στις σοβαρές συνευθύνεςτους.

 Όσο η Κυβέρνηση συνεχίζει να παρελθοντολογεί και να καθυστερεί την εξεύρεση λύσης, καλυπτόμενη πίσω από τα όποια Νομικά και Νομολογικά κωλύματα, τόσο το πρόβλημα για τις χιλιάδες αυτές εργατικές οικογένειες θα επιτείνεται και θα επεκτείνεται.

 Ο κ. Σκουρλέτης και οι συν αυτώ πρέπει, επιτέλους, να αντιληφθούν ότι μνημονιακές συνταγές και άλλοι πονηροί νεολογισμοί (του τύπου: «παρατασιούχοι των ΟΤΑ» κλπ), πρέπει να πάψουν να συνιστούν δείγματα καιροσκοπικής πολιτικής και να δώσουν την θέση τους σε ουσιαστικές, δίκαιες και νομικώς εδρασμένες λύσεις. Σε διαφορετική περίπτωση, το μείζον αυτό κοινωνικό πρόβλημα θα εξελιχθεί, σε μεγαλύτερη κοινωνική βόμβα, με τις όποιες περαιτέρω συνέπειες

Related

ΒΟΛΟΣ 5028943621418218216

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item