Εξόρμηση Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων ενόψει της Πανσυνταξιουχικής Συγκέντρωσης

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας μπροστά στην ανάγκη για την καλύτερη οργάνωση και τη συμμετοχή των συνταξιούχων τ...


Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας μπροστά στην ανάγκη για την καλύτερη οργάνωση και τη συμμετοχή των συνταξιούχων της περιοχής, στην Πανελλαδική Πανσυνταξιουχική Συγκέντρωση που θα γίνει στις 13 Ιούνη, στη Θεσσαλονίκη, στις 11 π.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου πραγματοποίησαν την δεύτερη πλατειά εξόρμηση στην αγορά του Βόλου, με τις ανακοινώσεις της ΣΕΑ (Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα). Όπως και την Τετάρτη στις 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η δυναμική εξόρμηση που ξεκίνησε από τον κεντρικό ΚΑΠΗ «Θεόφιλος» και συνεχίστηκε στην παραλία του Βόλου με το μοίρασμα των ανακοινώσεων και την αφισοκόλληση στις καφετέριες και στα καφενεία.
unnamed1.jpg

Μοιράστηκαν εκατοντάδες ανακοινώσεις και έγινε μια καλή συζήτηση με τους συνταξιούχους. Από τις συζητήσεις που έγιναν, ακούστηκαν τα παράπονα των συνταξιούχων, για όλα αυτά που βιώνουν καθημερινά με την εφαρμογή των προαπαιτούμενων νόμων που ψηφιστήκαν από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Από τις μαρτυρίες τους επιβεβαιώνεται που έχουν φτάσει πλέον οι «κουτσουρεμένες» συντάξεις τους. Η κατάσταση είναι τραγική και όλα αυτά είναι οι συνέπειες των αντιασφαλιστικών νόμων που ψηφίστηκαν, απ' όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία 8 χρόνια, φορτώνοντας στην πλάτη του λαού τέσσερα μνημόνια.

Εκ μέρους των εκπροσώπων των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων Μαγνησίας τονίσθηκε η ανάγκη όλοι οι συνταξιούχοι να συστρατευτούν στο κοινό αγώνα, στον οποίο δεν περισσεύει κανείς και καταγγέλλθηκαν οι άθλιες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που σήμερα με τις διαδικασίες εξπρές φέρνει στη Βουλή νέα αντιλαϊκά μέτρα.

Μέτρα όπως:
- Πάγωμα των συντάξεων μέχρι το τέλος του 2022.
- Ανατροπές στο Νόμο για την Απεργία και τα συνδικάτα που θα σημαίνει νέα μεγαλύτερα εμπόδια στην δράση τους.
- Παράταση και μετά το 2018 στο Καθεστώς της διάλυσης των ΣΣΕ.
- Μείωση του αφορολόγητου.
- Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς και πολλά άλλα που δεν πρόλαβαν να ψηφήσουν με το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης μετά από απαιτήσεις των δανειστών, του ΣΕΒ και της Ε.Ε.
unnamed2.jpg

Γι' αυτό είναι η επιτακτική ανάγκη συσπείρωσης όλων των συνταξιούχων στα σωματεία τους και ότι η σύγκρουση με την κυβερνητική πολιτική θα συνεχιστεί, θα κλιμακωθεί και δεν πρόκειται οι συνταξιούχοι να την αποδεχτούν, δεν πρόκειται να την νομιμοποιήσουν στη συνείδησή τους, δεν πρόκειται να υποστείλουν τις σημαίες του αγώνα, μέχρι να καταργηθεί στην πράξη η βάρβαρη πολιτική της.

Επίσης, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας καλούν όλους τους συνταξιούχους της περιοχής Μαγνησίας να δηλώσουν συμμετοχή τους στις αντίστοιχες διοικήσεις των συλλόγων για την καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης. Τα λεωφορεία για την μετακίνηση των διαδηλωτών είναι δωρεάν και η αναχώρηση τους θα γίνει στις 7:30 π.μ. από το Δημαρχείο Βόλου.

Οι συνταξιούχοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τους στα τηλέφωνα:

ΙΚΑ 24210-31307, ΔΗΜΟΣΙΟΥ 24210-30472, ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ-ΤΣΑ)24210-23789, ΟΑΕΕ(ΤΑΕ) 24210-38663, ΝΑΤ 24210-21102, ΑΓΕΤ 24210-33863

Related

ΒΟΛΟΣ 2820656341147559244

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item