Εκδήλωση για τη λήξη μαθημάτων από τον Πολιτιστικό -Αθλητικό Σύλλογο «Η Νέα Αγχίαλος»

Με εκδήλωση ανοικτή για όλους, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Νέας Αγχιάλου, ...


Με εκδήλωση ανοικτή για όλους, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Νέας Αγχιάλου, σηματοδοτείται η λήξη των μαθημάτων της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς των τμημάτων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Η Νέα Αγχίαλος».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσίαση  παραδοσιακών χορών όλων των τμημάτων Παραδοσιακού Χορού που λειτουργεί με την καθοδήγηση του Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη καθώς και των τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής που λειτουργεί με την καθοδήγηση της Δέσποινας Μωραϊτου.

Ο Πολιτιστικός - Αθλητικός Σύλλογος «Η Νέα Αγχίαλος» αποτελεί ενεργό φορέα πολιτισμού και εκπαίδευσης ενεργοποιώντας μικρούς και μεγάλους από την ευρύτερη περιοχή, επιβεβαιώνοντας την παράδοση και τη φήμη που έχει κατακτήσει με πολλές διακρίσεις σε εμφανίσεις και συμμετοχές σε διεθνή και εγχώρια φεστιβάλ, αγώνες και καλλιτεχνικές συναντήσεις.

Τα τμήματα θα αρχίσουν και πάλι να λειτουργούν τον Σεπτέμβριο με σχετική ανακοίνωση που θα προηγηθεί με την κοινοποίηση πληροφοριών για τη λειτουργία όλων των τμημάτων.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4493817638485664100

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item