Οικονόμου: Άκυρη η απόφαση για τον Εφραίμ - Απάντηση Δήμου Βόλου

Το χρυσό κλειδί της πόλης απένειμε σε εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Μαγνησίας ο Αχιλλέας Μπεος στον ηγούμενο Εφραίμ. Με δήλωση της η ...

Το χρυσό κλειδί της πόλης απένειμε σε εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Μαγνησίας ο Αχιλλέας Μπεος στον ηγούμενο Εφραίμ. Με δήλωση της η επικεφαλής της παράταξης "Επιλογη Ευθυνης" καταγγέλει οτι δεν ελήφθη καμία τετοια απόφαση στο δημοτικο συμβούλιο & ως εκ τούτου η απόφαση ειναι άκυρη. Επίσης δήλωσε οτι την πόλη εκπροσωπεί ο κ. Θάνος Θεοδωρου και οχι ο Αχιλλέας Μπεος.

Η απαντηση του Δήμου Βόλου
Το χειρότερο της εαυτό, δηλαδή τον πραγματικό, έδειξε για μια ακόμη φορά η διορισμένη στη θέση της επικεφαλής της παράταξης «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ – ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ» Νατάσσα Οικονόμου, ψευδόμενη και ασχολούμενη με ο,τιδήποτε άλλο, εκτός από τα πραγματικά προβλήματα της πόλης για τα οποία την ψήφισαν οι ούτως ή άλλως ελάχιστοι συμπολίτες μας.
Οι γελοιότητες, που προσπαθεί να διοχετεύσει στην κοινή γνώμη, με το γνωστό βαρύγδουπο τρόπο και με την φροντίδα των γνωστών εργαλείων της διαπλοκής με το σύστημα που υπηρετεί, περί δήθεν παράβασης καθήκοντος, αντιποίησης αρχής και άλλων τέτοιων, σχετικά με την απονομή του χρυσού κλειδιού της πόλης από τον Αχιλλέα Μπέο στον γέροντα Εφραίμ, αν και την χαρακτηρίζουν, εν τούτοις δεν μπορούν να παραμείνουν αναπάντητες, γιατί βρίθουν ψευδών και συκοφαντιών.
Για μια ακόμη φορά επιχειρεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον με μικρότητες και στερούμενες πολιτικής ηθικής πρακτικές, δίνοντας ακριβώς και το στίγμα της χαώδους διαφοράς που μας χωρίζει: εμείς δίπλα και αγωνιζόμενοι καθημερινά για το συμφέρον του πολίτη και εκείνη πιστή οπαδός του « εδώ καράβια χάνονται, ψαρόβαρκες που πάτε…»! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι πολίτες επέλεξαν εμάς να διοικήσουμε την πόλη και εκείνη με τα υπολείμματα της πιο «σκοτινής» περιόδου που γνώρισε η πόλη τους καταδίκασαν στο να επιδίδονται σε τέτοιους είδους, αχαρακτήριστες, ενέργειες.
Σε ό,τι αφορά την ακυρότητα ή μη της επίδοσης της τιμητικής διάκρισης στον γέροντα Εφραίμ, αν η κ. Οικονόμου όντως βρισκόταν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου έχουσα στο νου της τα θέματα της πόλης και όχι την ματαιοδοξία και τον πολιτικό της ναρκισσισμό, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η σχετική απόφαση ελήφθη από το κυρίαρχο πολιτικό όργανο του Δήμου με την υπ’ αριθμόν  604/2016. Τώρα αν εκείνη δεν συμφωνούσε, ας μας συγχωρήσει. Η πόλη, όπως και η Δημοκρατία, προϋπήρξαν εκείνης και σίγουρα θα υπάρξουν μετά από αυτήν. 
Για την απονομή της διάκρισης από τον κ. Μπέο, ας μην της διαφεύγει, όσο κι αν την πονάει, το γεγονός, ότι είναι ο νόμιμα εκλεγμένος Δήμαρχος της πόλης, που βρίσκεται σε προσωρινή αργία, με ένα αντισυνταγματικό Νόμο που παρά ταύτα σέβεται. Ουδέποτε, όμως, και δεν γίνεται αλλιώς, έπαυσε να είναι ο επικεφαλής της πλειοψηφούσας παράταξης του Δήμου και που σε αντίθεση με εκείνη συγκεντρώνει στον σεβασμό και την αναγνώριση όχι μόνο τη δική μας, αλλά και της συντριπτικής πλειονότητας των συμπολιτών μας. Αυτό άλλωστε φάνηκε και από την επιδοκιμασία των πολιτών που παρευρίσκονταν στην αίθουσα, στη διάρκεια της τελετής.
Και επειδή αντιλαμβανόμαστε τον πόνο και την ταραχή της για το αδιαμφισβήτητο αυτό γεγονός, θα της συνιστούσαμε να κάνει το μόνο που ξέρει: καμιά προσφυγή ή καταγγελία, να έχει να παρηγορείται αυτή και οι όμοιοι της. Άλλωστε ήδη από μια ολόκληρη κοινωνία οι αποτυχόντες υποψήφιοι του Σκοτινιώτη, μέλη του ΔΣ του συλλόγου πολυτέκνων, έσπευσαν να μοιραστούν την πίκρα της!
Για να κλείσουμε το θέμα εδώ, της θυμίζουμε ότι οι εκλογές οσονούπω πλησιάζουν. Δεν είναι και πολύ μακριά. Και εκεί θα κριθούμε όλοι. Μέχρι τότε ας θυμούνται όλοι ότι οι αποτυχημένοι πολιτικοί απατεώνες που καθήλωσαν την πόλη στο τέλμα και την υπανάπτυξη δεν έχουν πια ρόλο και πως η σημερινή Δημοτική Αρχή καθημερινά δίνει τον αγώνα της, μαζί με τους πολίτες, για να μην ζήσει ξανά η πόλη τα δεινά που της επέφεραν όλοι αυτοί που κληρονομικώ δικαίω (!) διατηρούσαν την ψευδαίσθηση ότι είχαν αυτό το δικαίωμα.
Ανταπάντηση Οικονόμου
Σχολιάζοντας την υβριστική απάντηση της δημοτικής αρχής στις δηλώσεις της για την παράδοση του χρυσού κλειδιού της πόλης στον γέροντα Εφραίμ, η Νατάσα Οικονόμου περιορίστηκε να επισημάνει τα εξής: 

"Φυσικά και δεν πρόκειται να απαντήσω στην αγοραίου ύφους ανακοίνωση και στα χονδροειδή τους ψέματα, όπως σε σχέση με την 604/2016 απόφαση του Δ.Σ. "Φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης", λέει σε τέτοιες περιπτώσεις ο λαός. Ες αύριον, λοιπόν, τα σπουδαία..."

Related

Sticky 4094947508193810717

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item