Ανοιχτές δομές στον Δήμο Βόλου για τον καύσωνα

Εν όψει των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (καύσωνα), με βάση την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και προκειμένου να προστατε...


Εν όψει των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (καύσωνα), με βάση την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και προκειμένου να προστατευθούν οι συμπολίτες μας  που στερούνται κλιματισμού στα καταλύματα τους, ο Δήμος Βόλου θα λειτουργεί από την Τετάρτη, 28 Ιουνίου, έως Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017, τις εξής δομές:

  • Το ΚΑΠΗ «Θεόφιλος» στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ και Σάββατο και Κυριακή, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.
  • Το Κοινωνικό Κέντρο Αγ. Αναργύρων (Αραχώβης 1 και Μπότσαρη) από Τετάρτη μέχρι και Κυριακή, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
  • Το Κοινωνικό Κέντρο Νεάπολης (Φιλικής Εταιρείας και Σκουφά), επίσης από Τετάρτη μέχρι και Κυριακή, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
  • Στη Νέα Ιωνία το παλιό Δημαρχείο, από Τετάρτη έως και Παρασκευή, από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και Σάββατο και Κυριακή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Σε περίπτωση που το κύμα καύσωνα συνεχιστεί θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για ενδεχόμενη παράταση των έκτακτων μέτρων.

Related

ΒΟΛΟΣ 2958060722066329329

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item