Ομόφωνα αθώα η εφημερίδα «Μαγνησία»

Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν σήμερα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο εκδότης , ο διευθυντής και η αρχισυντάκτρια της εφημερίδας «Μαγνη...


Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν σήμερα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο εκδότης , ο διευθυντής και η αρχισυντάκτρια της εφημερίδας «Μαγνησία» κ.κ. Αρχιμήδης Καρεκλίδης , Γιώργος Καρεκλίδης και η κα Κατερίνα Καρεκλίδου για την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης μετά από μήνυση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Βόλου κ. Γιώργου Μουλά. Η μήνυση αφορούσε σε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΜΑΓΝΗΣΙΑ», το οποίο ανέφερε ότι ο Δήμος Βόλου θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ του Γιώργου Μουλά, αναφερόμενο στο θέμα της αγοράς οικοπέδου του Οικοδομικού Συνεταιρισμού στον Άγιο Στέφανο, το οποίο είχε αποφασίσει να αγοράσει ο Δήμος Βόλου έναντι 100.000 ευρώ και πρόεδρος είναι ο κ. Μουλάς. Ο συνήγορος υπεράσπισης δικηγόρος Βόλου κ. Νίκος Μόσχος, ανέπτυξε του ισχυρισμούς για το δικαιολογημένο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον που υπήρχε για το θέμα, δεδομένου ότι το πρωτοσέλιδο παρουσίαζε αποκλειστικά και μόνο όσα είχαν ειπωθεί την προηγούμενη ημέρα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, όπου οι μειοψηφίες είχαν καταγγείλει τον κ. Μουλά και τη Δημοτική Αρχή Βόλου χαρακτηρίζοντας την απόφαση για την αγορά του ακινήτου «σκανδαλώδη» και «στα όρια της παρανομίας».
Να σημειωθεί ότι η απόφαση αγοράς του εν λόγω οικοπέδου του Συνεταιρισμού από το δήμο Βόλου, ακυρώθηκε δύο φορές, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ και η προσφυγή του Δ. Βόλου στην Επιτροπή του άρθρου 152 για τη νομιμότητα, απορρίφθηκε και αυτή.

Related

MEDIA 6355969714033992900

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item