Πενθήμερη επίσκεψη στη Σάμο και στο Κουσάντασι της Τουρκίας από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

Πενθήμερη επίσκεψη στη Σάμο και στο Κουσάντασι της Τουρκίας θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κύριος Στέργ...Πενθήμερη επίσκεψη στη Σάμο και στο Κουσάντασι της Τουρκίας θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κύριος Στέργιος Παπαϊωάννου, από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα συναντηθεί στη Σάμο με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιο, με τον Δήμαρχο κύριο Μιχάλη Αγγελόπουλο, με τον Διοικητή 79 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο κύριο Αντώνιο Κωστάκη, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σάμου κύριο Λάζαρο Ελευθεριάδη, με τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Σάμου κύριο Παναγιώτη Κοτρίδη, με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου κύριο Γρηγόρη Ακρίβο. Επίσης θα συναντηθεί με εθελοντικές οργανώσεις και πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού, όπου και θα παρακολουθήσει διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώνονται αυτές τις μέρες.

Στο Κουσάντασι της Τουρκίας θα επισκεφθεί τον Δήμαρχο κύριο Dr Ayşe Şerifoğlu. Σκοπός του ταξιδιού είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Πηλίου, Σάμου και Κουσάντασι Τουρκίας και η ανταλλαγή πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7200051416056701649

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item