Επίθεση Μπέου στον Σύλλογο Παλαιμάχων Ολυμπιακού Βόλου

"Ενημερώθηκα για μια εναντίον μου «επίθεση» από κάποιο ανύπαρκτο μέχρι σήμερα σύλλογο παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου, αναφορικά με...


"Ενημερώθηκα για μια εναντίον μου «επίθεση» από κάποιο ανύπαρκτο μέχρι σήμερα σύλλογο παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου, αναφορικά με την ίδρυση ενός νέου ποδοσφαιρικού συλλόγου στην πόλη μας.
Αντιπαρέρχομαι βέβαια τα γεγονός ότι η ανακοίνωση αυτή είναι ανυπόγραφη (ο καθένας θα ντρεπόταν να την υπογράψει με τέτοια ψεύδη και φληναφήματα που περιέχει, προφανώς ακόμη κι αυτοί που την συνέταξαν) αλλά οφείλω να θέσω κάποια ερωτήματα και να δώσω απαντήσεις σε αυτά που εξέμεσαν εναντίον μου αυτοί οι ανύπαρκτοι που θεωρούν τους εαυτούς τους παλαίμαχους – ιστορία της ομάδας.
Κατά πρώτον διερωτώμαι ποιοι συγκεκριμένα είστε. Αυτοί που το 2008 και το 2009 σας δώρισα 300 διαρκείας και κάποιοι από εσάς τα πούλησαν, κάνοντας αρπαχτή; Αναγκάζοντας τον αείμνηστο, πραγματικό μεγάλο Ολυμπιακό, Τάκη Συνετόπουλο, να σας ξεφωνίσει δημόσια;
Γιατί δεν ασχολείστε με τις οικονομικές και αγωνιστικές δυσκολίες της αγαπημένης σας ομάδας και επιτίθεστε κατά της νέας; Ετοιμάζετε από τώρα άλλοθι - «δράκο» για μια νέα αποτυχία που ενδεχομένως βλέπετε ότι έρχεται; Με τέτοια μεγάλη ιστορία και με προσωπικότητες σας τις δικές σας να την υπηρετούν;
Και επειδή αναφέρεστε προσωπικά σε εμένα, θα σας απαντήσω ότι εγώ υπηρετώ την πόλη μου και θα κριθώ από τα έργα μου και όχι από το αν είμαι ή όχι Ολυμπιακός Βόλου. Ως επικεφαλής της παράταξης που διοικεί το Δήμο Βόλου και επειδή εμείς αγαπάμε τον αθλητισμό δεν φροντίσαμε μόνο για τον χλοοτάπητα στη Νεάπολη και την Πορταριά, όπως βρόμικα και με πρόδηλη ανηθικότητα υποστηρίζετε, αλλά και στο ΕΑΚ και στο Σέσκλο και ήδη ετοιμάζεται ο συνθετικός τάπητας στο Βασδέκειο.
Γιατί τα γήπεδα αυτά ανήκουν στη νεολαία της πόλης μας και σε αυτή θα αποδοθούν για να τα χρησιμοποιήσει για να ζήσει και πάλι η περιοχή μας μεγάλες αθλητικές στιγμές, μακριά από τη μιζέρια και την κακομοιριά που κάποιοι σαν εσάς την καταδίκασαν."


H επιστολή των Παλαιμάχων που προκάλεσε αντιδράσεις:


Με αφορμή τη δημιουργία νέας ομάδας στην πόλη μας, εμείς οι παλαίμαχοι μετά από συνέλευση των μελών μας αποφασίσαμε να υπενθυμίσουμε στον (ΠΑΝΙΩΝΙΟ) ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ και κάποιες φορές ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ για την «ΨΗΦΟ ΜΑΣ» ότι:
ΣΤΗΝ 80ΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 8Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟ 2011 ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ και στην Ευρώπη μας έδωσε την μεγαλύτερη χαρά (ούτε στα πιο τρελά όνειρα μας δεν μπορούσαμε να φανταστούμε και να διανοηθούμε ) που πήραμε σαν φίλαθλοι.
10-15-20 χιλιάδες κόσμος στο γήπεδο… ξύπνησες την πόλη… μεθυσμένη πολιτεία….
Αποκλειστικά δικό σου επίτευγμα
•ΙΟΥΛΙΟΣ 2011 -10 βαθμοί στην Α’ Εθνική, προτίμησες να μας πάρεις μαζί σου …αντί να σώσεις την ομάδα μας (ή φοβήθηκες μην σε πάρουν την ομάδα οι κ.κ. Τόρης, Βαρούτσικος, Χαρμάνης κ.λ.π με τα γνωστά αποτελέσματα της Ε.Ε.Α
• ΚΑΨΑΜΕ την πόλη μας… πορείες με 5 χιλιάδες κόσμο
•ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΜΕ του βουλευτές του τότε κυβερνώντος κόμματος
•ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2012-2013 (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ) Σύνδεσμοι φιλάθλων, Διοίκηση Παλαιμάχων πιέζαμε τους ανθρώπους μπροστάρηδες που έστησαν και δημιούργησαν ομάδα Β’ Εθνικής από το μηδέν και με πρωταγωνιστικό ρόλο να σου ξαναδώσουμε την ομάδα, γιατί πιστεύαμε και αυτό ήταν το δίκαιο και το σωστό, ήταν δικό σου δημιούργημα, θα επιστρέφαμε στην Α’ Εθνική.
• Σε κάναμε άρχοντα της πόλης μας
•ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ 400 ΚΑΙ 700 ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α’ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ 10 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ… Ούτε δημάρχους τους βγάλανε ούτε αγάλματα του κάνανε.
•Αλήθεια …Γιατί; Δεν ξαναβγήκε η ομάδα στην Α’ Εθνική με τον ίδιο αρχιτέκτονα , τον ίδιο ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ (ΟΧΙ ΚΗΔΕΙΩΝ) και με τους τηλέφωνοπροπονητή-γεν.αρχηγό –τεχνικούς διευθυντές σου…
ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΓΚΥΡΙΑ-ΣΥΜΠΤΩΣΗ
•ΙΑΝΟΥΡΙΟΣ 2016: Μέσα σε 5 χρόνια μας εξαφάνισες για 2η φορά από τον ποδοσφαιρικό χάρτη
•ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΤΟΥΣ
•Με λεφτά των δημοτών φτιάχνουμε το γήπεδο Νεάπολης και Πορταριάς για να «φιλοξενήσουμε» την Πύδνα και Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΠΙΤΩΤΟΣ…ΦΙΛΑΘΛΟΙ…ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ…ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ…ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ
•Μας ζητάνε να ξεριζώσουμε τις καρδιές μας …ΠΟΣΟ ΑΠΛΗΣΤΟΣ…ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΠΛΑΧΝΟΣ μπορεί να είναι κανείς…

•Ήρθε η ώρα … Όλοι μαζί και με συντονισμένες ενέργειες να νιώσουν ξανά τη δύναμή μας και όλους αυτούς «Εμπνευστές-Αυλικούς-Δημοτικούς Συμβούλους- Ε.Π.Σ.Θ» , όχι μόνο να ματαιώσουμε αυτή την προσπάθεια αλλά και να τους «αφανίσουμε» από την πόλη μας, γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ 80ΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ».

Related

Sticky 8388305663805682802

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item