Συνάντηση Μιτζικού - Ντίτορα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» Μιχ. Μιτζικός  στον γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ν...


Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» Μιχ. Μιτζικός  στον γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νικ. Ντίτορα και  του ευχήθηκε καλή επιτυχία επί τη αναλήψει των καθηκόντων του.


Ο κ. Μιτζικός χαρακτήρισε σημαντικότατο το ρόλο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  ως  προς την τήρηση της νομιμότητας για την εύρυθμη λειτουργία των ΟΤΑ, ωστόσο σημείωσε πως θα πρέπει να σέβεται την αυτοδιοικητική λειτουργία και διαχείριση από την εκάστοτε δημοτική αρχή.


Επίσης ο επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» κάλεσε τον  κ. Ντίτορα να επιδείξει  ιδιαίτερη ευαισθησία στην εφαρμογή της περιβαλλοντικής νομοθεσίας προκειμένου να θωρακιστεί η  προστασία περιβάλλοντος, καθώς   και η  προστασία της  υγείας των πολιτών. Ακόμη επισήμανε πως περιβαλλοντικά θέματα θα πρέπει να τίθενται πάντα σε διαβούλευση στα εκάστοτε Δημοτικά Συμβούλια.


Τέλος οι κ.κ. Μιτζικός και Ντίτορας  αντάλλαξαν απόψεις για τις αλλαγές που φέρνει η κυβέρνηση στον «Καλλικράτη». 

Related

ΒΟΛΟΣ 109264525819374809

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item