Σώος ηλικιωμένος έπειτα από πρόσκρουση Ι.Χ. σε κολώνα

Από θαύμα σώθηκε 70χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στο ύψος της ΒΙΠΕ Βόλου, εξετράπη της πορείας του και...


Από θαύμα σώθηκε 70χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στο ύψος της ΒΙΠΕ Βόλου, εξετράπη της πορείας του και χτύπησε σε σιδερένια κολόνα της ΔΕΗ, καταστρέφοντάς την. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς όμως ο οδηγός επέζησε και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και νοσηλεύεται.
Το τροχαίο συνέβη στις 12:20 το μεσημέρι στο ύψος της ΒΙΠΕ Βόλου επί της οδού Λαρίσης. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 70χρονος εξετράπη της πορείας του και χτύπησε σε κολώνα της ΔΕΗ που έκοψε από τη ρίζα. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, αλλά ο οδηγός επέζησε και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με ελαφρά τραύματα.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική, υπάλληλοι της ΔΕΔΗΕ και άνδρες της Τροχαίας καθώς χρειάστηκε να διακοπεί για μία ώρα περίπου η κυκλοφορία. Σχηματίστηκε ουρά οχημάτων που  ξεκινούσε από το ύψος του Κοιμητηρίου «Κούκος» κι έφτανε μέχρι και το σημείο που έγινε το τροχαίο. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε μετά τις 1:20 μ.μ.

Related

ΒΟΛΟΣ 8844582774073105452

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item