Σε κατάληψη τα αμαξοστάσια του Δήμου Βόλου - Χωρίς αποκομιδή η πόλη

Σε κατάληψη από χθες τα μεσάνυχτα  τα αμαξοστάσια του Δήμου Βόλου με τους εργαζόμενους να ξενυχτούν για να προστατεύσουν την κινητοποί...Σε κατάληψη από χθες τα μεσάνυχτα  τα αμαξοστάσια του Δήμου Βόλου με τους εργαζόμενους να ξενυχτούν για να προστατεύσουν την κινητοποίησή τους.
Η κινητοποίηση αποφασίστηκε σε χθεσινοβραδινή συνέλευση και  γίνεται για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην προοπτική απόλυσης συμβασιούχων συναδέλφων τους  μετά και τη χθεσινή άκαρπη συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη. Υπενθυμίζεται ότι για αύριο η ΠΟΕ -ΟΤΑ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία.
Σήμερα αποκομιδή γίνεται μόνο για τα απορρίμματα του Νοσοκομείου και των κλινικών, με προσωπικό ασφαλείας που πάντα ορίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ο σύλλογος έχει προγραμματίσει κάθοδο στην Αθήνα των συμβασιούσων και όσων επιθυμούν να πάρουν μέρος στο μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει στην πλατεία Καραϊσκάκη στις 10:30 π.μ. και μετά πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 5π.μ. από το Δημαρχείο του Βόλου.

Related

Sticky 6324184536379104103

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item