Παραίτηση Θεοδωρίδη - Πως τη σχολιάζει ο Μπέος

Την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου υπέβαλε ο Γιάννης Θεοδωρίδης, ύστ...


Την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου υπέβαλε ο Γιάννης Θεοδωρίδης, ύστερα και από όσα προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες με τη νέα ομάδα που δημιουργήθηκε στον Βόλο.
Ο σε αργία Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος χθες συγκρούστηκε με την Ένωση σημερα δήλωσε:

Η παραίτηση τόσο του προέδρου της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, κ.. Γιάννη Θεοδωρίδη, όσο και του μέλους του ΔΣ, κ. Γιώργου Καραμίχαλου, αποτελούν αναμφίβολα την πιο σκληρή και αποστομωτική απάντηση, ένα μπούμερανγκ, σε αυτούς που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τον Ολυμπιακό Βόλου για μικροπολιτική και άλλα ιδιοτελή συμφέροντα. Συνεπώς ο δικός μου σχολιασμός είναι περιττός.
Οφείλω, πάντως, να σημειώσω ότι όλοι κρινόμαστε καθημερινά για τους λόγους και, κυρίως, τις πράξεις μας. Και γι αυτό η πόλη μας δεν θα επιστρέψει στο «σκοτινό» παρελθόν, όπως κάποιοι επιθυμούν και μάχονται, μετερχόμενοι κάθε αθέμιτου μέσου. Το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να αυτογελοιοποιούνται με τέτοιες τραγικές μεθοδεύσεις.

Related

Sticky 4031100361781800446

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item