Ο Όμιλος Καραλή βράβευσε αριστούχους στην Αγριά

Χαμόγελα επιτυχίας χθες το πρωί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο  Αγριάς  « Γεωργειάδειο », όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς...


Χαμόγελα επιτυχίας χθες το πρωί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγριάς «Γεωργειάδειο», όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς. 

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και επιχειρηματίας με 38 χρόνια παρουσία στο χώρο των αγροτικών μηχανημάτων κ. Βασίλης Καραλής, απένειμε τιμητικούς επαίνους σε 16 αριστούχους μαθητές της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου. 

Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ο κ. Καραλής πραγματοποίησε δωρεά χρηματικού ποσού που θα βοηθήσει στις ανάγκες του σχολείου. 

Εξάλλου, ο κ. Καραλής δεν είναι η πρώτη φορά που προχωρά σε μία τέτοια πρωτοβουλία καθώς δραστηριοποιείται με αυτό τον τρόπο στα σχολεία τα τελευταία 21 χρόνια.

Ιδιαίτερα συγκινητικός στο λόγο του ο κ. Καραλής τόνισε: Χαίρομαι γιατί έρχομαι σ’ ένα σχολείο που δεν είχα ξανάρθει και χαίρομαι γιατί βλέπω πάρα πολλά παιδιά σ’ αυτό.

Σίγουρα θα σας έχουν πει οι δάσκαλοι πολλές φορές ότι η παιδεία και ο πολιτισμός είναι το μέλλον. Τα παιδιά είναι το μέλλον, η παιδεία είναι ο πλούτος και ο πολιτισμός είναι το φως. 

Νομίζω ότι αυτά τα τρία τα έχετε διδαχθεί απ’ τους δασκάλους και δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. 

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην ζωή η προσπάθεια είναι αυτό που θα αμείψει τον καθέναν μας. Είστε οι αυριανοί πολίτες που θα πάρετε όλα τα επαγγέλματα και όλους τους τίτλους στη ζωή. 

Να ευχηθώ στα παιδιά της ΣΤ’ Δημοτικού καλή πρόοδο στο Γυμνάσιο και στα παιδιά που ακολουθούν να ακούν πάντα τις συμβουλές των δασκάλων. 

Και εδώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια και πάλι στους δασκάλους σας, γιατί χωρίς εσάς αρωγούς δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε τίποτα. Το μέλλον της κοινωνίας είναι μόνο τα παιδιά».    

Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά που βραβεύτηκαν είναι οι: Αντωνάκη Καλλιόπη, Σουλικιά Κων/να, Αποστολάκης Νικόλαος, Καφίδας Απόστολος, Κοτσοβός Παναγιώτης, Κοτσοβός Ελευθέριος, Φιλίππου Ευάγγελος, ΑλιάτηΒασιλική, Νούλας Χρήστος, Τσιακοβής Διονύσης, Παπαδοπούλου Αναστασία, Ιατροπούλου Κασσιανή, Ζιάκα Χρυσούλα, Ζάχου Ιωάννα-Μαρία, ΖαχαρούΕλένη, Κωνσταντινίδης Ανδρέας.

Related

ΒΟΛΟΣ 7261885433294523271

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item