Επίθεση Οντόπουλου στους Εμπόρους ενάντια στην κρίση

Επίθεση εναντίον του συνδυασμού του εμπορικού συλλόγου Βόλου "Έμποροι ενάντια στην κρίση" εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος του...


Επίθεση εναντίον του συνδυασμού του εμπορικού συλλόγου Βόλου "Έμποροι ενάντια στην κρίση" εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος του Συλλόγου Απ. Οντόπουλος, ο οποίος σημειώνει:
Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες της προσπάθειας μιας μικρής μερίδας εμπόρων που συγκροτούν την παράταξη Έμποροι Ενάντια στην Κρίση οι οποίοι, διατεινόμενοι για τις αλτρουιστικές, αριστερές και αντιμνημονιακές τους πολιτικές, προσπαθούν με κάθε τρόπο να στερήσουν το δικαίωμα ψήφου των εμπόρων που δραστηριοποιούνται στην τοπική αγορά.

Οι Έμποροι Ενάντια στην Κρίση, μόλις ένα μήνα πριν τις εκλογές του ιστορικότερου συλλόγου της πόλης και του δεύτερου σε σειρά παλαιότητας της χώρας, συνεχίζουν την προσπάθεια απαξίωσης του για δικούς τους σκοτεινούς ιδιοτελείς σκοπούς, εγείροντας θέμα νομιμότητος των εκλογών, αν και εφόσον ψηφίσουν τα οικονομικά μή ενήμερα μέλη. Ποτέ ξανά στην ιστορία του ΕΣΒ αλλά και όλων των εμπορικών συλλόγων ανά την Ελλάδα δε ετέθη θέμα ψήφου μόνο των οικονομικά ενήμερων μελών. Δεν θα μπορούσε άλλωστε αυτό να γίνει, καθώς ο σύλλογος των εμπόρων είναι συνδικαλιστικό όργανο που δεν διακρίνει ούτε κατηγοριοποιεί τα μέλη του και σε καμία περίπτωση δεν είναι club ή κάποια ελιτίστικη λέσχη πλουσίων και προνομιούχων. 

Η εμμονή των Εμπόρων Ενάντια στην Κρίση αγγίζει τα όρια της υποκρισίας, καθώς στα τρία αυτά χρόνια συνδιοίκησης αναδείξαμε τις δυσκολίες των εμπορων στην πληρωμή των οφειλών τους προς το κράτος, ζητήσαμε ευνοϊκή μεταχείριση, διακανονισμούς αλλά και διαγραφή χρεών. Με την λογική των Εμπόρων Ενάντια στην Κρίση οι οικονομικά μη ενήμεροι προς το κράτος συνάδελφοί μας δεν θα πρέπει να συμμετάσχουν στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. 

Εμείς, ως Ενωτικό Εμπόριο, θεωρούμε ότι σαφώς και θα πρέπει τα οικονομικά ενήμερα μέλη μας να επιβραβευθούν και να έχουν παροχές από τον σύλλογο μια και αυτό είναι το λογικό και το δίκαιο. Δεν μπορούμε όμως σε καμία περίπτωση να στερήσουμε το εκλογικό δικαίωμα των μελών που για οποιοδήποτε λόγο έχουν περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση και να παραβλέψουμε την στήριξη οικονομική και μη που παρείχαν στο σύλλογό μας τα προηγούμενα χρόνια.

Όσον αφορά τις κατηγορίες που εξαπολύουν με τη μέθοδο της λάσπης και του ανεμιστήρα, να τους υπενθυμίσουμε οτι υπάρχουν πρακτικά και οικονομικά στοιχεία τα οποία θέτουμε στη διάθεση οποιουδήποτε και οποιασδήποτε ελεγκτικής αρχής μας υποδείξουν. Επειδή όμως σεβόμαστε αυτούς που μας εξέλεξαν την προηγούμενη τριετία, αλλά και αυτούς που θα μας στηρίξουν στην επόμενη, θα εξαντλήσουμε όλη τη δημιουργική μας ενέργεια στο να βρούμε λύσεις για τα προβλήματα των εμπόρων συναδέλφων μας και όχι στο να αποδείξουμε ότι όσα μας προσάπτουν οι Έμποροι Ενάντια στην Κρίση είναι συκοφαντίες και μόνο.

Εμείς, οι έμποροι, που συγκροτούμε το Ενωτικό Εμπόριο έχουμε ως γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων μας χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και σε καμία περίπτωση δεν είμαστε φερέφωνα συγκεκριμένων παρατάξεων.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους για μαζική συμμετοχή στις εκλογές του ΕΣΒ, ώστε να αναδειχθεί μια διοίκηση χωρίς κομματικές εξαρτήσεις που κύριο μέλημα της θα είναι ανάπτυξη της τοπικής αγοράς, της δικής μας αγοράς!

Ο συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ 2017

Related

Sticky 230898204234757606

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item