Την άμεση τοποθέτηση των επιτυχόντων Α.μεΑ. Ζητά ο Χ. Μπουκώρος

Την άμεση τοποθέτηση των επιτυχόντων  Α.μεΑ . ,  όπως αυτοί έχουν αναρτηθεί στους τελικούς πίνακες των αποτελεσμάτων, που αφορούν στις δεκατ...


Την άμεση τοποθέτηση των επιτυχόντων Α.μεΑ. , όπως αυτοί έχουν αναρτηθεί στους τελικούς πίνακες των αποτελεσμάτων, που αφορούν στις δεκατέσσερις προκηρύξεις του ν.2643/98, ζητά με αναφορά του προς τον Υπουργό Εσωτερικών, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, μετά και την συνημμένη επιστολή που έλαβε από το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ».

Στην αναφορά τονίζονται τα εξής: «Πρόσφατα, έγινα αποδέκτης της συνημμένης επιστολής του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ», με την οποία ζητούν να γίνουν άμεσα οι τοποθετήσεις των επιτυχόντων, όπως αυτοί έχουν αναρτηθεί στους τελικούς πίνακες των αποτελεσμάτων, που αφορούν στις δεκατέσσερις προκηρύξεις του ν.2643/98.Η τοποθέτηση των επιτυχόντων, γίνεται από τις Πρωτοβάθμιες Πενταμελείς Επιτροπές που έχουν συσταθεί και λειτουργούν στην έδρα κάθε Περιφερειακής Διεύθυνσης του Ο.Α.Ε.Δ.Η άμεση και χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση των επιτυχόντων, αποτελεί ηθική υποχρέωση της Πολιτείας για την προστασία των ανθρωπίνων και κοινωνικών δικαιωμάτων των ατόμων με κινητική αναπηρία, καθώς και των οικογενειών τους, ιδιαίτερα τώρα που η οικονομική κρίση τους δοκιμάζει καθημερινά. Εκ των ανωτέρω, αλλά και του συνημμένου εγγράφου, συνάγεται ότι το Υπουργείο οφείλει να μεριμνήσει για την άμεση τοποθέτησή τους στις θέσεις εργασίας».

Related

ΒΟΥΛΗ 1504410164077513018

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item