Σύστημα αυτόματης διάθεσης ποδηλάτων αποκτά ο Βόλος

Στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ενέκρινε την εγκατάσταση συστήματος αυτόματης διάθεσης ποδηλάτων.  Σύμφωνα με τη...Στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ενέκρινε την εγκατάσταση συστήματος αυτόματης διάθεσης ποδηλάτων. Σύμφωνα με την πρόταση των αρμοδίων υπηρεσιών θα  εγκατασταθούν 12 σταθμοί αυτόματης ενοικίασης σε επιλεγμένα σημεία της πόλης. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 205.000 ευρώ.
Η εγκατάσταση προτείνεται να γίνει στις ακόλουθες θέσεις: Δημαρχείο, Παραλία(πανεπιστήμιο), παραλία(πύλη ΟΛΒ – Κ.Καρτάλη), Παπαδιαμάντη με Βασσάνη (ΟΣΕ), Αθλητικές εγκαταστάσεις ΕΑΚ, Μητροπολιτικός Ναός Αγ.Νικολάου, Ρ. Φεραίου – Κασσαβέτη, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – ΚΤΕΛ(Σέκερη – Αλαμάνας), Πλαζ ΕΟΤ – Αλυκές, Άναυρος, Μουσείο, Νοσοκομείο (Πλαστήρα – Αθανασάκη), Αθλητικές εγκαταστάσεις περιοχής Πανθεσσαλικού και Μαιάνδρου – Λ. Ειρήνης.
Κάθε σταθμός θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 10 θέσεις ποδηλάτων.Απαραίτητη είναι η προμήθεια 120 ειδικών ποδηλάτων εκ των οποίων τα πέντε θα είναι για χρήση από ΑΜΕΑ. Τα ποδήλατα θα πρέπει να είναι σχεδιασμένα για χρήση και από τα δύο φύλλα εφοδιασμένα με σύστημα εντοπισμού τους μέσω GPS χωρίς αποσπώμενα μέρη, ΄ώστε να μην μπορούν να αφαιρεθούν τμήματα.
Σύμφωνα με την εισήγηση της υπηρεσίας το έργο αυτό εκτιμάται ότι θα ανέλθει στις περίπου 205.000ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Related

Sticky 8732861766970874937

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item