Ηλιόπουλος: Χωρίς Πυροσβεστικό Κλιμάκιο ο Αλμυρός

Ερώτηση υπέβαλε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος στα υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για το  γεγ...


Ερώτηση υπέβαλε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος στα υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για το  γεγονός ότι η πόλη του Αλμυρού έμεινε χωρίς Πυροσβεστικό Κλιμάκιο. Με βάση την κοινοποίηση της Υπουργικής Απόφασης στις 31/3/2017 μεταφέρθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από την πόλη του Αλμυρού του Νομού Μαγνησίας στην Τεχνική βάση Δρυμώνα του αυτοκινητόδρομου «Αιγαίου». Είναι ξεκάθαρο πως η ίδρυση νέων Πυροσβεστικών Κλιμακίων από την Μνημονιακή Κυβέρνηση Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α.-Α.Ν.Ε.Λ. και η αναδιάρθρωση των υφισταμένων έγινε για να εξυπηρετήσει καθαρά και μόνο τις συμβάσεις για τους αυτοκινητοδρόμους της Εθνικής Οδού. Πρέπει δε να τονιστεί πως κοινή Υπουργική απόφαση έρχεται να οξύνει το ήδη σοβαρό έλλειμμα στις περιπολίες  του Πυροσβεστικού Σώματος στην περιοχή του Αλμυρού ειδικά τους θερινούς μήνες.

       Ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής αιτείται να ικανοποιηθεί το αίτημα των τοπικών φορέων της πόλεως του Αλμυρού προς το Αρμόδιο Υπουργείο, την Αντί-περιφερειάρχη Μαγνησίας και τον Δ. Αλμυρού, σύμφωνα με το οποίο αιτούνται να διαθέσει ο Δ. Αλμυρού ένα δημοτικό ακίνητο εντός ή γύρω του αστικού ιστού, στο οποίο να σταθμεύει επί 24ώρου βάσεως ένα πυροσβεστικό όχημα, ικανό να εξασφαλίσει την καθοριστική πρώτη επέμβαση της Υπηρεσίας σε κάποιο πιθανό όσο και απευκταίο συμβάν, έως ότου φτάσει η κύρια δύναμη από τον σταθμό της Τεχνικής Βάσης του Δρυμώνα.

Related

ΒΟΥΛΗ 3678637108263923186

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item