Χρήστος Μπουκώρος: «Αλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε ο κ. Πολάκης»

Τις τριτοκοσμικές εικόνες της Β’ Παθολογικής Κλινικής, στην παλαιά πτέρυγα του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, μετέφερε σήμερα στη Βο...


Τις τριτοκοσμικές εικόνες της Β’ Παθολογικής Κλινικής, στην παλαιά πτέρυγα του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, μετέφερε σήμερα στη Βουλή, στη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε, ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.
Παρά τις επισημάνσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες νοσηλεύονται ασθενείς (στενοί χώροι, περισσότερα κρεβάτια σε θαλάμους σε σχέση με την πραγματική χωρητικότητά τους, περιορισμένοι έως ελάχιστοι χώροι υγιεινής), αλλά και τις δυσκολίες κάτω από τις οποίες ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καλούνται να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης απαντώντας προσπέρασε τις ανθρώπινες ανησυχίες, παραθέτοντας αριθμούς περί χρηματοδοτήσεων από το ΕΣΠΑ και προσλήψεων προσωπικού.
Κατά την απάντησή του δεν έγινε καμία αναφορά στο αίτημα περί ριζικής αναχωροθέτησης της Β’ Παθολογικής Κλινικής, το οποίο έθεσε υπόψη του ο βουλευτής Χρ. Μπουκώρος, ενώ κανένα σχόλιο δεν έτυχε από τον αν. υπουργό Υγείας η κατ’ επανάληψη επισήμανση του βουλευτή ότι πρόσφατα γιατροί χρειάστηκε να υπερπηδήσουν… κλίνες ασθενών, προκειμένου να μεταφέρουν κοντά σε καρδιολογικό περιστατικό μηχάνημα ανάνηψης. Εξαιτίας της στενότητας των θαλάμων, που θυμίζουν κονσερβοκούτια, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Χρ. Μπουκώρος, κινδύνεψε να χαθεί ανθρώπινη ζωή.

«Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε», σχολίασε για την απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ο Χρ. Μπουκώρος μετά το τέλος της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης και εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός για το γεγονός ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μένει σε άψυχους αριθμούς, προκειμένου να …στρίψει δια του αραββώνος από τα πραγματικά προβλήματα, για τα οποία θα μπορούσε να δρομολογηθεί επίλυσή τους, εάν υπήρχε ωστόσο ειλικρινής πρόθεση, όπως τόνισε. 

Related

ΒΟΥΛΗ 8704275427078690550

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item