Κίνδυνος θάνατος στις διαβάσεις του ΟΣΕ στον Βόλο - Κομφούζιο στη Ζάχου

Ανθρώπινες ζωές θα θρηνήσουμε αν συνεχιστεί η εγκληματική αδιαφορία από τους υπεύθυνους του ΟΣΕ στον Βόλο, αφού παίζουν κορώνα - γράμματ...


Ανθρώπινες ζωές θα θρηνήσουμε αν συνεχιστεί η εγκληματική αδιαφορία από τους υπεύθυνους του ΟΣΕ στον Βόλο, αφού παίζουν κορώνα - γράμματα την σωματική ακεραιότητα και τη ζωή των Βολιωτών.
Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, όπως καταγράφει το TheNewspaper.gr έχουν αφαιρεθεί οι προστατευτικές μπάρες που κατεβαίνουν στην περίπτωση διέλευσης αμαξοστοιχίας, ενώ απενεργοποιήθηκε και η ηχητική προειδοποίηση στη διάβαση του OLD CITY.
Αποτέλεσμα, λόγω συχνών βλαβών στο σύστημα, να αναβοσβήνουν τα κόκκινα φανάρια και όταν δεν διέρχεται τρένο, αλλά και όταν ο συρμός πλησιάζει.
Έτσι λοιπόν οι οδηγοί παίρνουν ένα τεράστιο ρίσκο να περάσουν από τη διάβαση με τα αυτοκίνητά τους, όταν μάλιστα η ορατότητα είναι πολύ μικρή.
Στην οδό Ζάχου δημιουργούνται καθημερινά μεγάλες ουρές αυτοκινήτων, καθώς με το που ανάβει πράσινο το φανάρι πριν τη διάβαση, κάποιοι γκαζώνουν και φεύγουν, αλλά κάποιοι άλλοι με τον φόβο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους μένουν ακινητοποιημένοι, αφού τα κόκκινα φώτα πάλλονται, δίνοντας το σήμα ότι θα περάσει τρένο!
Καταστηματάρχες από το γειτονικό εμπορικό κέντρο καταγγέλουν τον ΟΣΕ για αδιαφορία, ενώ ζητούν από την Τροχαία Βόλου να τοποθετήσει μόνιμα έναν τροχονόμο στο σημείο ώστε να ρυθμίζει την κυκλοφορία με ασφάλεια.

Related

Sticky 1156355054142613236

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item