Ιταλίδες δημοσιογράφοι στη Σκιάθο

H  Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου φιλοξένησε το διάστημα 9-11 Ιουνίου τις Ιταλίδες δημοσιογράφους ,  Nicoletta Fontana  και  Roberta   Nicosia  , π...


H Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου φιλοξένησε το διάστημα 9-11 Ιουνίου τις Ιταλίδες δημοσιογράφους , NicolettaFontana και Roberta Nicosia , που αρθρογραφούν στην εφημερίδα ¨Quotidiano di Sicilia “ και το τουριστικό website “The TravelNews.it” αντίστοιχα και έχουν σκοπό να δημοσιεύσουν αφιερώματα στα παραπάνω μέσα για την Σκιάθο. Η επίσκεψη τους συντονίστηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου ωστόσο σε αυτό βοήθησαν το ξενοδοχείο Vassilias Suites που πρόσφερε την διαμονή και τα εστιατόρια Ergon και Καρνάγιο που πρόσφεραν τα γεύματα. Οι μετακινήσεις και τα εισιτήρια ήταν προσφορά της Dolphin of Skiathos . Η ξενάγηση των δημοσιογράφων στις παραλίες και τα μουσεία του νησιού έγινε από τον κ. Θοδωρή Τζούμα , Πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου «Η Σκιάθος»

Ακόμη η Ένωση Ξενοδόχων υποστήριξε την επίσκεψη της εκπομπής «Καλώς τους» του AIGAIO TV , στις 9-11 Ιουνίου , με σκοπό την προβολή του νησιού μας στα Δωδεκάνησα και σε όλη την Ελλάδα εφόσον το AIGAIOTV  μέσω Digea μεταδίδεται στα Δωδεκάνησα και μέσω της πλατφόρμας OTE TV σε όλη την Ελλάδα. Η διαμονή των συντελεστών της εκπομπής ήταν προσφορά του ξενοδοχείου Skiathos Palace.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2689082894442216633

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item