Συνάντηση Παραδοσιακών χορών παιδικών & εφηβικών συγκροτημάτων στον Βόλο

Ο Όμιλος Ερευνών Πηλίου (Ο.Ε.Π) σε συνεργασία με την Περι φέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα  Μαγνησίας & Σποράδων διοργανώνουν την...


Ο Όμιλος Ερευνών Πηλίου (Ο.Ε.Π) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων διοργανώνουν την «Β΄ Συνάντηση Παραδοσιακών χορών παιδικών & εφηβικών συγκροτημάτων» το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00 στο χώρο του Σιδηροδρομικού σταθμού Αγριάς.

 

Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη «Η εκδήλωση αποτελεί σημαντικό γεγονός από πολιτιστική άποψη. Στόχος της όλης εκδήλωσης είναι η παρουσίαση και προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, καθώς επίσης και να  παγιωθεί η διοργάνωση ενός Πανελλήνιου Φεστιβάλ Παιδικών και Εφηβικών συγκροτημάτων, στην περιοχή μας, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας να στηρίζει την όλη προσπάθεια».

 

Σημειώνεται ότι στην περσινή εκδήλωση που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία φιλοξενήθηκαν 140 παιδιά από συλλόγους της περιοχής , όπως ο Πολιτιστικός σύλλογος  Ε.Δ.Ρ.Α.Μ.Ε., ο Πολιτιστικός σύλλογος  ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ, ο σύλλογος Μακεδόνων Βόλου «Μέγας Αλέξανδρος», ο σύλλογος Κρητικών Βόλου «Αρκάδι» και φυσικά η παιδική και εφηβική χορωδία του Ομίλου Ερευνών Πηλίου.

Related

ΒΟΛΟΣ 1219878257580625429

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item