Εξηγήσεις Θεοδώρου για την αγωγή του κατά του Δήμου Βόλου

Από τον εκτελούντα χρέη Δημάρχου Βόλου, κ. Θάνο Θεοδώρου, έγινε η ακόλουθη δήλωση: Ακόμη μια απόπειρα δημοσιογραφικής - μικροπολιτικής εξαπά...


Από τον εκτελούντα χρέη Δημάρχου Βόλου, κ. Θάνο Θεοδώρου, έγινε η ακόλουθη δήλωση:

Ακόμη μια απόπειρα δημοσιογραφικής - μικροπολιτικής εξαπάτησης των πολιτών από το σύστημα, που συνεχίζει να μας σέρνει στα Δικαστήρια, επιχειρώντας, αφελώς, να μας τρομοκρατήσει και να μας κάμψει, ώστε να αποσιωπήσουμε τα όσα δεινά επέφεραν επί τόσα χρόνια στην πόλη, και να αποτρέψει το μεγάλο έργο που επιτελούμε προς όφελος της πόλης.

Η περίφημη αγωγή με την οποία δήθεν στρέφομαι κατά του Δήμου Βόλου είναι κάτι περισσότερο από φανερό ότι δεν έχει οικονομικό περιεχόμενο και αποτελεί απλώς μια κίνηση τακτικής, ώστε να παραστεί και ο Δήμος στην εκδίκαση των σε βάρος μου αγωγών από το δίδυμο Βολιώτη – Λημνιού, επιφανή στελέχη του συστήματος αυτού! Η δική μου παράσταση έγινε δια του δικηγόρου κ. Σινέλη, που φυσικά αποζημίωσα με δικά μου χρήματα.

Και αν και θεωρώ ψυχοφθόρο να απολογούμαι σε τέτοιους «κατήγορους», που το μόνο προσόν που διαθέτουν είναι η διαστρέβλωση της αλήθειας και η τέχνη της συκοφαντίας, να υπενθυμίσω ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μου όχι μόνο ως εκτελούντος χρέη Δημάρχου, αλλά και ως απλού αντιδημάρχου, αποποιήθηκα κάθε αποζημίωσης για τα έξοδα μετακίνησής μου, που νόμιμα προβλέπονται, γιατί ακριβώς σέβομαι τα χρήματα των πολιτών.

Και για να τελειώνει αυτή η θλιβερή σε βάρος μου επίθεση διαβεβαιώνω δημόσια ότι εφ’ όσον το Δικαστήριο επιδικάσει κάποιο ποσό στο δίδυμο Βολιώτη – Λημνιού αυτό θα το καταβάλλω εξ ιδίων και σε κάθε περίπτωση ουδεμία επιβάρυνση θα υπάρξει για το Δήμο. Η ιστορία του καθενός μας σε αυτή την πόλη είναι αδιάψευστος μάρτυς. Εμείς εργαζόμαστε επ ωφελεία των πολιτών και μόνο και αυτό αποτελεί πλέον κοινή συνείδηση, σε αντίθεση με κάποιους άλλους.

Related

ΒΟΛΟΣ 5965500982451569467

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item