Ινδική μουσική και διαλογισμός στον Βόλο

Ο Σύλλογος Σαχάτζα Γιόγκα   παρουσιάζει ένα μουσικό ταξίδι στα μυστικά μονοπάτια της ύπαρξης. Σάββατο 24-6-2017 ώρα 8.30 μ.μ. στο πεζόδρομο ...


Ο Σύλλογος Σαχάτζα Γιόγκα παρουσιάζει ένα μουσικό ταξίδι στα μυστικά μονοπάτια της ύπαρξης.

Σάββατο 24-6-2017 ώρα 8.30 μ.μ. στο πεζόδρομο Μεταμορφώσεως (Βιβλιοθήκη – Ωδείο).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ζωντανή μουσική παράσταση Ινδικής μουσικής από το συγκρότημα NIRMAL TARANG ενώ παράλληλα θα γίνει εισαγωγή στη μέθοδο διαλογισμού της Σαχάτζα Γιόγκα.
Η μοναδική αυτή μέθοδος διαλογισμού - αυτογνωσίας έχει ευεργετικά αποτελέσματα για όποιον ενδιαφέρεται να   βελτιωθεί  σε σωματικό, διανοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο.
Το συγκρότημα αποτελείται από καλλιτέχνες που πιστεύουν ότι το ανθρώπινο πνεύμα δεν γνωρίζει σύνορα. Μέσα από την τέχνη, βιώνουν αυτή την ενότητα και τη μοιράζονται με το κοινό τους με μουσικά κομμάτια εμπνευσμένα από την ινδική λαϊκή παράδοση που εκτελούνται με συνοδεία παραδοσιακών ινδικών και δυτικών οργάνων που αποτελείται από πέντε τραγουδιστές συνοδεία μουσικών οργάνων όπως Αρμόνιο, Τάμπλα, Όμποε, Κιθάρα.
Η ινδική μουσική έχει την ιδιαιτερότητα να μπορεί να αγγίξει τη βαθύτερη πνευματική μας φύση, ανοίγοντας τα Ενεργειακά Κέντρα που βρίσκονται μέσα σε κάθε άνθρωπο. Μέσα λοιπόν από αυτή τη μουσική παράσταση, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να κάνει ένα ταξίδι μέσα στην εσωτερική του ύπαρξη.

Related

LIFESTYLE 7586547082688291228

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item