Δήμος Αλοννήσου: Ένα βήμα μπροστά στην ανακύκλωση

Με καίριες οικολογικές παρεμβάσεις, ο Δήμος Αλοννήσου γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, συνεχίζοντας τη στρατηγική ανάδειξης ...


Με καίριες οικολογικές παρεμβάσεις, ο Δήμος Αλοννήσου γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, συνεχίζοντας τη στρατηγική ανάδειξης και τοποθέτησης του νησιού στο «χάρτη» των οικολογικών προορισμών, διεθνών προτύπων.
Με πρωτοβουλία του Δήμου, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 30 Μαΐου 2017, η απομάκρυνση των ελαστικών που εντοπίζονταν διάσπαρτα στο νησί, κλείνοντας έναν κύκλο προσπαθειών 2 ετών με τη συστηματική αποκομιδή 2.000 ελαστικών περίπου, που πλέον προορίζονται για ανακύκλωση.
«Με τον τρόπο αυτό θεραπεύεται ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο συναντά πολλές δυσκολίες και διαδικαστικές αντιξοότητες στην προσπάθεια επίλυσης του και που απασχολεί κάθε Ελληνική περιοχή και Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σε αντίθεση με το υλικό που στείλαμε για ανακύκλωση,η οικολογική συνείδηση μας… δεν είναι ελαστική», τονίζει ο Δήμαρχος Αλοννήσου, κ. Πέτρος Βαφίνης, που ευχαριστεί θερμά τους δημότες και το προσωπικό του Δήμου για την καταλυτική τους συμβολή στην επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2676983250289302793

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item