Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού στον Βόλο

Ο Σύλλογος Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με την επωνυμία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ,  σε συνεργασία με την Περι φέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή...


Ο Σύλλογος Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με την επωνυμία «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων, το Δήμο Βόλου, την Περιφερειακή Εκπαίδευση Θεσσαλίας και την Ομάδα Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας, διοργανώνουν το 3ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ» που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο στις 8 και 10 Ιουνίου 2017.

 

Πρόκειται για ένα διήμερο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο Βόλου (ΕΑΚ) καιστο οποίο αναμένεται να λάβουν μέρος μαθητικές ομάδες από τα δημοτικά σχολεία του νομού Μαγνησίας, καθώς και ομάδες από τις ποδοσφαιρικές αθλητικές ακαδημίες του νομού. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προάγει την ιδέα της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της προσφοράς στα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

 

Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων,στηρίζει αυτή την εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στα παιδιά έχοντας ως σκοπό, μεταξύ των άλλων να προάγει το αθλητικό ιδεώδες, τον εθελοντισμό και την προσφορά, αλλά και γενικότερα την αθλητική ανάπτυξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Καλούμε τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν το επόμενο διήμερο στο Εθνικό Στάδιο της πόλης μας να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των παιδιών μας, αλλά και να στηρίξουμε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού»».

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 2740324484175338134

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item