Διασυρμός για τον ΟΣΕ, τον Βόλο και τη Λάρισα

Εικόνα τριτοκοσμικής χώρας παρουσιάζει η Ελλάδα και συγκεκριμένα ο Βόλος και η Λάρισα, όπως καταγράφει σήμερα το TheNewspaper.gr . Αιτία...


Εικόνα τριτοκοσμικής χώρας παρουσιάζει η Ελλάδα και συγκεκριμένα ο Βόλος και η Λάρισα, όπως καταγράφει σήμερα το TheNewspaper.gr. Αιτία μία υπηρεσία που έχει ταλαιπωρήσει πολύ τους πολίτες εδώ και χρόνια. Ο ΟΣΕ.
Για πολλοστή φορά οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας από τη Λάρισα προς τον Βόλο γνώρισαν το πιο άθλιο πρόσωπο του Ελληνικού Σιδηροδρόμου.
Το δρομολόγιο είχε για άλλη μία φορά καθυστέρηση 25 λεπτών της ώρας, ενώ το τρένο δεν είχε καν… κλιματισμό, την ώρα που η θερμοκρασία στη Λάρισα σήμερα άγγιξε τους 36 βαθμούς Κελσίου.
Οι διαμαρτυρίες των επιβατών ήταν έντονες, αλλά για άλλη μία φορά κανείς υπεύθυνος δε βρέθηκε!
Μάλιστα ανάμεσα στους επιβάτες και αρκετοί ξένοι τουρίστες, οι οποίοι δεν ήξεραν ότι θα ταξιδέψουν με τον πλέον αναξιόπιστο και αναξιοπρεπή τρόπο.
Ο ΟΣΕ για ακόμα μία φορά δυσφημεί την περιοχή της Θεσσαλίας με απαρχαιωμένες αμαξοστοιχίες και με καθυστερήσεις στην εκτέλεση των δρομολογίων.

Related

Sticky 7381927034710633554

Δημοσίευση σχολίου

 1. Επειδή ταξίδεψα με το συγκεκριμένο δρομολόγιο να σας πω:
  1. Είχε 40 λεπτά καθυστέρηση. 20.18 έπρεπε να φύγει. Έφτασε 20.40, δεν μας άφησαν να επιβιβαστούμε Γιατί η αμαξοστοιχία πήγε στο μηχανοστάσιο για να αλλάξει όπως μας είπαν και περιμέναμε αλλά 20 λεπτά Οπότε φύγαμε στις 9 το βράδυ.
  2. Ο μόνος που διαμαρτυρήθηκε ήμουν εγώ και κανένας άλλος δεν μίλησε Όσον αφορά την καθυστέρηση και τον κλιματισμό. Όπως κάνουν πάντα άλλωστε ο ελεγκτής μου είπε να κάνω τα παράπονά μου στην Αθήνα. Και όταν του είπα ότι εγώ τον βλέπω εκείνη την ώρα μου είπε ότι μέσα στην αμαξοστοιχία ήταν και ο μηχανοδηγός και θα μπορούσα Αν ήθελα να απευθυνθώ και σε αυτόν. Ειρωνεία στο φουλ.
  3. Ούτε σήμερα Ούτε χθες Είχε κλιματισμό μόνο ανοιχτά παράθυρα. Και το ξέρω πολύ καλά γιατί και χθες έκανα το συγκεκριμένο δρομολόγιο.
  Η κατάσταση δεν είναι τωρινή τόσα χρόνια που ταξιδεύω με το συγκεκριμένο τρένο γίνεται ολοένα και χειρότερη. Και πιστέψτε με ταξιδεύω πολλά χρόνια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item